pazartesi emre üregene ameliyat olucamm

Merhaba lolabunny__, hayırlı olsun şimdiden
Buarada seni gökte araken yerde buldumbende burun estetiği için epeydir dr araştırmasındayım..
1 haftadır forumu ezberledim gibi:)
Emre Üregen benimde favorilerim arasında henüz gidip görüşemedim ama ona ameliyat kararı aldığına göre bana yardımcı olabilirsin.
Süreç nasıl geçti,kararı nasıl verdin
Ben instagramdan yaptığı hastaları takipteyim dehşet güzel sonuçlar,canlı örnek görme fırsatın oldumu
???
sorularım bitmez bende heyecanlandım şimdi
Acil cevap yazarsan çok sevinirim

Canım bende bayadır doktor araştırıyorum . İnstagramda gördüğüm burunlar beni ona randevu almaya yöneltti . Randevuda gayet ilgili her sorunu yanıtlıyo . Ve benim burnum içerden baya sorunlu bi burunmuş baya uğraşıcaz ameliyatta dedi yapabileceği en iyi şekli gösterdi . Mesela ben bi burun resmi gösterdim böyle istiyorum diye açık açık senin burnun böyle olmazda dedi :) yani beni ikna etti ve pazartesi büyük gün

Merhaba lolabunny__, hayırlı olsun şimdiden
Buarada seni gökte araken yerde buldumbende burun estetiği için epeydir dr araştırmasındayım..
1 haftadır forumu ezberledim gibi:)
Emre Üregen benimde favorilerim arasında henüz gidip görüşemedim ama ona ameliyat kararı aldığına göre bana yardımcı olabilirsin.
Süreç nasıl geçti,kararı nasıl verdin
Ben instagramdan yaptığı hastaları takipteyim dehşet güzel sonuçlar,canlı örnek görme fırsatın oldumu
???
sorularım bitmez bende heyecanlandım şimdi
Acil cevap yazarsan çok sevinirim

hahahah :KK70: bende aynı senin gibiyim karar vermem gerek favorim can kopal ama yine araştırmaya devam ediyorum

Canım bende bayadır doktor araştırıyorum . İnstagramda gördüğüm burunlar beni ona randevu almaya yöneltti . Randevuda gayet ilgili her sorunu yanıtlıyo . Ve benim burnum içerden baya sorunlu bi burunmuş baya uğraşıcaz ameliyatta dedi yapabileceği en iyi şekli gösterdi . Mesela ben bi burun resmi gösterdim böyle istiyorum diye açık açık senin burnun böyle olmazda dedi :) yani beni ikna etti ve pazartesi büyük gün
anladım canım,buradan iletişimde olduğum bir kaç kişiden daha gerçekçi bir dr olduğunu ve kişiye özgü burun yaptığını duydum ve gördüm.
Dürüstçe ve açıkça konuşması benim için çok önemli,güven duygusu sağlaması bakımından.
Hadi bakalım ya:)süreci ve yaşadıklarını da paylaşırsan çok mutlu olurum.
Birde kaça yapıyor ameliyatı yaklaşık olarak merak ediyorum da:)

Sen nerde oldun :)
şuan şoktayım,kardeşim burun ameliyatı olacak ve benim dr um salih emre üregen in şuanki fiyatını öğrenebilmek için girdim foruma;senin yazdıklarını gördüm,meğer benim dr uma ameliyat oluyormuşsun sen de:KK66: süper.can-ı gönülden doğru karar verdiğini söyleyebilirim.bu işi iyi bilen biri salih bey ben 2011 de olmuştum,çok mutluyum çok şükür:)

Yaaa keşke burnunu görebilsem :)
mail adresini verirsen yarın gönderirim seve seve eski ve yeni hallerimi:)benim burnum da çok sorunluydu ve şekli kötü olmasının yanında hiç nefes de alamıyordum,ameliyatın 10.günü itibariyle hem nefes almam,uyku kalitem düzeldi hem şekli herkesçe çok beğeniliyor:)

süper:)eski anılarım depreşti ben de 2011 de oldum bu ameliyatı,heyecanını paylaşıyorum.hiç korkma,doktoruna güven ve içini feah tut:KK66:haydi hayırlısı
Yaaa keşke burnunu görebilsem :)
kardeşim de 18 yaşını bekledi,aslında ankaradayız ama salih beye istanbula gidip ameliyat olmayı düşünüyor o da..
bakalım nasıl yapıcaz.buradan okuduğuma göre çoğu kişiden bir adım öndeyiz,en önemli şey doktorumuz belli..
fiyatlar bayağı yükselmiş benim zamanıma göre ama değer kesinlikle...

şuan şoktayım,kardeşim burun ameliyatı olacak ve benim dr um salih emre üregen in şuanki fiyatını öğrenebilmek için girdim foruma;senin yazdıklarını gördüm,meğer benim dr uma ameliyat oluyormuşsun sen de:KK66: süper.can-ı gönülden doğru karar verdiğini söyleyebilirim.bu işi iyi bilen biri salih bey ben 2011 de olmuştum,çok mutluyum çok şükür:)
Merhaba,Emre üregen i ben de araştırıyorum forumda uzun zamandır ve bana yardımcı olabilirsiniz sanırım.
Benim burnum profil fotomda var, sizinki ameliyat öncesi nasıldı ve şimdi nasıl görünüyor.
Epeyce uzun zaman olmuş siz ameliyat olalı, görüyorumki memnunsunuz,fotograf paylaşabilir misiniz değerlendirme açısından bizede yardımcı olur hem.
Bende sizin gibi nefes alma sorunu yaşıyorum aynı zamanda

Merhaba,Emre üregen i ben de araştırıyorum forumda uzun zamandır ve bana yardımcı olabilirsiniz sanırım.
Benim burnum profil fotomda var, sizinki ameliyat öncesi nasıldı ve şimdi nasıl görünüyor.
Epeyce uzun zaman olmuş siz ameliyat olalı, görüyorumki memnunsunuz,fotograf paylaşabilir misiniz değerlendirme açısından bizede yardımcı olur hem.
merhaba,doğru iz üstündesin salih bey'in eli bir harika!insanlığıda ayrıca çok çok iyi,birşeyi sormaktan korkmadığın,samimi,güleryüzlü ve en önemlisi seni dinleyip değerlendiren bir doktor.nefes alma sorunu evet çok rahatsız ediyordu beni ve ameliyattan çıkıp anesteziden uyandığım ilk anda bile "burnuma tampon koyulmadı mı"diye sormuşum,o kadar iyi nefes almaya başlamıştım.şimdi 3,5 yıl gibi bir zaman geçti ve halen çok çok iyi nefes almam.en büyük korkum da burun ucumun zamanla düşmesiydi ama çok şükür bir sorun olmadı.
fotografımı buradan atamasam bile mail verirsen gönderirim.
ne zaman ve kime ameliyat olursan ol umarım senin için herşeyin en iyisi olur.
kolay gelsin:)

kardeşim de 18 yaşını bekledi,aslında ankaradayız ama salih beye istanbula gidip ameliyat olmayı düşünüyor o da..
bakalım nasıl yapıcaz.buradan okuduğuma göre çoğu kişiden bir adım öndeyiz,en önemli şey doktorumuz belli..

merhaba yakın zamanda fiyat bilgisi aldınız mı?buruna göre değişiyor biliyorum ama kıyaslama açısından soruyorum. Ben de sanırım Salih beyde karar kılıcam,hem burada sizlerin yazdıklarınız hem instagramda devamlı bakıyorum paylaşımlarına,süper gerçekten.Artık bende istiyorum küçük bir burun..
Buarada fotograflar için çok teşekkür ederim,harika görünüyor burnunuzda genel imajınızda!Bende istiyorum bendeee:))))

merhaba yakın zamanda fiyat bilgisi aldınız mı?buruna göre değişiyor biliyorum ama kıyaslama açısından soruyorum. Ben de sanırım Salih beyde karar kılıcam,hem burada sizlerin yazdıklarınız hem instagramda devamlı bakıyorum paylaşımlarına,süper gerçekten.Artık bende istiyorum küçük bir burun..
Buarada fotograflar için çok teşekkür ederim,harika görünüyor burnunuzda genel imajınızda!Bende istiyorum bendeee:))))

Merhaba,profil fotona baktım.
Benim eski burnumdada seninkine benzer bir kemer vardı.
Ben 2011 de oldum ameliyatımı.Şimdiki halimde eski halimde var fotografımda,bakarsın.
İnşallah dilediğin burna kavuşursun.

Merhaba,profil fotona baktım.
Benim eski burnumdada seninkine benzer bir kemer vardı.
Ben 2011 de oldum ameliyatımı.Şimdiki halimde eski halimde var fotografımda,bakarsın.
İnşallah dilediğin burna kavuşursun.
Kesinlikle burnunuzu gördüm ve çok beğendim.gerçekten dizi çok daha genç göstermiş.umarım bende güzel bir burna kavuşurum.hayırlı olsun.kime oldunuz ameliyatınızı.

X