Pazartesi hcg18 di bugün 13 sanırım kimyasal yine ama kanamam hala yok ?kızlar bu 3.kimyasalim ya neden böyle oluyor 😔

Sosyallanne

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2021
5.379
1.858
123
Kızlar bikac gündür yazıp duruyorum buralarda son üçtur kimyasal yaşıyorum ilk iki gebeliğim biri boş gebelik biride kalp durmasiydi son ucude kimyasal neden oluyor bunlar herseyimixe baktrdik benim iki genimde pıhtılaşma çıktı ama risksiz dendi doktorun yinede kese gördüğümüzde iğneye başlarız demişti ama 7 aydır üç kimyasalım oldu pazartesi değerim 18 di bugün 13 kanama da yok hala

Biraz rahmini dinlendir bence üç ay sonra tekrar dene . yıpranmışsın belli Allah büyüktür

Biraz rahmini dinlendir bence üç ay sonra tekrar dene . yıpranmışsın belli Allah büyüktür
Canim ilk gebelik kayıplarından en az 4 5 ay ara vermiştim kimyasallarımda biri Haziran daydi biri Eylül sonu biri de bu yani arada yönü iki üç ay var ama fayda yok yaza kadar denemeye devam edecem yazın direk tüp yaparız diyoruz ama bakalım yaparlarsa

Sizle aynı durumdayım üst üste yaşadım kimyasallarımı ve sonuncusunu yine yaşıyorum şuan napcam bilemedim moral motivasyon hepten gitti

2 gende pıhtılaşma da tedavi gerekli diye biliyorum
Bana doktorum bizim ıçin ıkı gen ve ustunde tedavı gereklı demişti ama
Başka bir doktora gidin bence
Bende uç gende var ben hem iğne hem aspirin kullanıyorum
Benimde bir kaybım var

Sizle aynı durumdayım üst üste yaşadım kimyasallarımı ve sonuncusunu yine yaşıyorum şuan napcam bilemedim moral motivasyon hepten gitti
Benimde canım çok sıkkın neden böyle oluyor anlamadım bide işin kötü yanı kanamam hala yok anlam veremedim

Bende iğne kullanacam ama kimyasal oldu son gebeliklerim değer yükselmeden iğne vermiyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…