• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pazartesı sonuc alıyoruz

çok sevindim arkadaşlar burası hakkatten inanılmaz bir site 16 bursa senin pozitif sonucu yazını okurken inana bana ben hamile kalmış kadar heyecenduyup sevincimden ağladım arkadaşım. Ne diyim senin adına çok sevindim hadi 2.ci test sonucunlada bizi sevindir.:cüvcüv:

hepınızden ozur dılerım arkadaslar..2.test sonucu dusuk cıktı..kımyasal gebelıkmıs yanı...sızlerı bosuna sevındırdık...16 seneden sonra bızde 2 gun olsa dahı sevıncı tattık..ama sadece 2 gun..3.gunu allah kısmet etmedı..hakkınızı yınede helal edın..allah bu acıyı kımseye yasatmasın..tekrar ozur dılerım

hayırlısı böyleymiş arkadaşım üzülme.benimde 2.transferim kimyasal gebelik oluştu bende üzüldüm ama sabrettim şimdi tekrar hamile olduğumu öğrendim yarın tekrar test yapıcaz bakalım allahtan hayırlısı.

hepınızden ozur dılerım arkadaslar..2.test sonucu dusuk cıktı..kımyasal gebelıkmıs yanı...sızlerı bosuna sevındırdık...16 seneden sonra bızde 2 gun olsa dahı sevıncı tattık..ama sadece 2 gun..3.gunu allah kısmet etmedı..hakkınızı yınede helal edın..allah bu acıyı kımseye yasatmasın..tekrar ozur dılerım

canım demekki hayırlı zaman henüz gelmemiş öyle düşün üzmemeye çalış kendşnş.inşallah bir daha ki sefer nasip eder Rabbim

arkadaşım geçmiş olsun ne yaşadığını çok iyi anlıyorum ben de yaşadım. ama ben ilk tedavimde hcg değeri 50 nin altındaki gebeliklerde kimyasal gebeliğin yaşanmasının daha yüksek olasılık olduğunu bilmiyordum. benim doktorum bile söylememişti dikkat risk var diye çok sevinmiştim ben de gebeyim diye. ama bence bu konuda herkes birbirini uyarmalı ama olmuyor işte hani sevinen birine ters gitme olasılığı söylenemiyor belki de. çünkü tam tersi vakalar da var düşük hcg ile gebeliği devam eden.

belki azıcık da olsa teselli olur kimyasal gebelik yaşadığımda okuduğum zaman benim biraz moralimi düzeltmişti. çünkü çok sık yaşanan bir şey bu kimyasal gebelik. ama normal gebeliklerde biz tüp bebek tedavisindeki kadınlar gibi hemen ölçüm yapılmadığı için farkına bile varmıyor kadınlar. ama malesef biz öğreniyoruz. dr. kağan kocatepenin web sayfasında okuduğum bir şey bu. kendi doktorum da söylemişti daha sonradan zaten. aynen aktarıyorum.

"Kanda beta HCG ölçümü yaptırarak henüz adet gecikmeniz olmadığı dönemde gebeliğinizi saptayabilirsiniz. Ancak başlayan gebeliklerin %60'ının kadın haberdar olmadan (yani adet gecikmesi olmadan) doğa tarafından "mükemmel olmadığı gerekçesiyle iptal edildiğini" aklınızda bulundurun... Kanda sadece kimyasal beta HCG ölçümü ile saptanan ve "kimyasal gebelik" adını verdiğimiz bu tür gebeliklerin kaybedilmesi tam anlamıyla düşük kabul edilmez."

bu yüzden arkadaşım çok üzülme. inşallah bir dahaki tedavinde olur. inşallah.

canım benim ne diyeceğimi bilmemiyorum üzülme ne olur her işte bi hayır varmış. Rabbim yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda Rabbim yüzünü güldürsün

canım nolur çok üzme kendini.demek böyleymiş hakkında hayırlısı.allahın her işte olduğu gibi vardır bundada bir bildiği.ama sen sakın ümidini kaybetme.rabbim neye ol demişte olmamış ki....

canım benim lütfen kendini çok üzmemeye çalış. aynı şeyi ben de geçen ay yaşadım sonucum 27 idi ve sonraki testte düştü. senin sonucunun 30 olduğunu okuduğumda tahmin ettim kimyasal gebelik olduğunu ama o kadar mutluydunki cevap yazamadım.allah bizlere de bir gün nasip edecek inşallah anneliği. sabırla bekleyeceğiz verene kadar...yapacağımız başka bir şey ne yazık ki yok :(

arkadaşım geçmiş olsun ne yaşadığını çok iyi anlıyorum ben de yaşadım. ama ben ilk tedavimde hcg değeri 50 nin altındaki gebeliklerde kimyasal gebeliğin yaşanmasının daha yüksek olasılık olduğunu bilmiyordum. benim doktorum bile söylememişti dikkat risk var diye çok sevinmiştim ben de gebeyim diye. ama bence bu konuda herkes birbirini uyarmalı ama olmuyor işte hani sevinen birine ters gitme olasılığı söylenemiyor belki de. çünkü tam tersi vakalar da var düşük hcg ile gebeliği devam eden.

belki azıcık da olsa teselli olur kimyasal gebelik yaşadığımda okuduğum zaman benim biraz moralimi düzeltmişti. çünkü çok sık yaşanan bir şey bu kimyasal gebelik. ama normal gebeliklerde biz tüp bebek tedavisindeki kadınlar gibi hemen ölçüm yapılmadığı için farkına bile varmıyor kadınlar. ama malesef biz öğreniyoruz. dr. kağan kocatepenin web sayfasında okuduğum bir şey bu. kendi doktorum da söylemişti daha sonradan zaten. aynen aktarıyorum.

"Kanda beta HCG ölçümü yaptırarak henüz adet gecikmeniz olmadığı dönemde gebeliğinizi saptayabilirsiniz. Ancak başlayan gebeliklerin %60'ının kadın haberdar olmadan (yani adet gecikmesi olmadan) doğa tarafından "mükemmel olmadığı gerekçesiyle iptal edildiğini" aklınızda bulundurun... Kanda sadece kimyasal beta HCG ölçümü ile saptanan ve "kimyasal gebelik" adını verdiğimiz bu tür gebeliklerin kaybedilmesi tam anlamıyla düşük kabul edilmez."

bu yüzden arkadaşım çok üzülme. inşallah bir dahaki tedavinde olur. inşallah.

canım ben bu konuda çok fazla katılmıyorum sana benim ilk tüp bebek denememde 11.gün resmen şakır şakır adet oldum hatta adet oldum diye test felan bile yaptırmak istemedim tüp bebek merkezi ısrar edince umutsuz olarak gittik meğerse benim ikizmiş birisi düşünce öbürünüde etkilemiş ama ben hamile kaldım hemde 12 gibi bir rakamla sonra 500 lere kadar çok güzel gitti 6.haftama geldiğimde benimde tabi dikkat etmemem batırdı herşeyi bebeğim düştü oysaki arkadaşımın 30 yazması beni baya ümitlendirmişti ama tabi hakkımızda hayırlısı üzüldüm

Back
X