Pc için hoparlör yada ses sistemi arıyorum/bulunmuştur..

AycaAydin

Hayata attığım en güzel imzam
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2013
3.336
94
113
37
İstanbul
Bilgisayarm için hoparlör yada ufak ses sistemi yada daha büyük bir ses sistemi arıyorm elinde olan resim ve fiyat atabilirmi lütfen makul fiyatlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarm için hoparlör yada ufak ses sistemi yada daha büyük bir ses sistemi arıyorm elinde olan resim ve fiyat atabilirmi lütfen makul fiyatlar

canım ben de LOGITECH S220 2+1 SES SİSTEMİ 17 WATT(RMS) var,düşünürsen ama eşim arada kullanıyordu,son zamanlarda hiç kullandığını görmedim. gelince bir sorayım,kullanmıyorsa beğenirsen anlaşabiliriz.
$107349292_tn50_0.webp

canım ben de LOGITECH S220 2+1 SES SİSTEMİ 17 WATT(RMS) var,düşünürsen ama eşim arada kullanıyordu,son zamanlarda hiç kullandığını görmedim. gelince bir sorayım,kullanmıyorsa beğenirsen anlaşabiliriz.
Eki Görüntüle 1094650

Aa evet çok hoş cnm olur bir sorsana
Nekdr düşüosn özelden yazarmsn

Bizdede var ama eşime özelliklerini sormam lazım yazarım size

Tamm canm ayy bu eşlerde alem simi benm eşimde böyle şeyler hastası koca ses sitemi boZuldu acıdım dedim ben sana alayım hediye bir sorun resimle ve fiyat verirsniz sevnrm

Eki Görüntüle 1094650

Eşinize Sorabildinizmi acaba?

Sorabildinizmi ekleme yapıcakmısınız acaba resimde yüklerseniz sevinirm

Piremier marka 5+1 hepsi çalışıyor ama yinede düşünürseniz göndermeden kontrol ettiririm eşime
Bağlantı kabloları yok ama ayrı satılıyor ayrı alıp takabilir eşiniz
Fotodaki model

$untitled.webp
$CAD6B48BCDC140FB9B847E0EF280D5D8.webp

Canm istanbuldayasan elden de alabilirm
Fiyat ne düşünüyorsunuz

Canım piyasası nedir inanaki bilmiyorum kaç yıl önce 500 tl ye almıştık ama çok model çıkmıştır üzerine
Bir tane giriş yeri bozukmuş arkadan yani bir hoparlör kullanılamayacak
Ve hiçbirinin kablosu yok üzerinde kablo ayarlatmak lazım bu şekilde düşünürseniz 100 tl den verebiliriz
Ama dediğim gibi kenarda duruyordu piyasasını bilmiyorum öyle konu denk gelince yazdım ederi daha ucuzsa zaten satmayı düşünmüyor eşim.

Canım piyasası nedir inanaki bilmiyorum kaç yıl önce 500 tl ye almıştık ama çok model çıkmıştır üzerine
Bir tane giriş yeri bozukmuş arkadan yani bir hoparlör kullanılamayacak
Ve hiçbirinin kablosu yok üzerinde kablo ayarlatmak lazım bu şekilde düşünürseniz 100 tl den verebiliriz
Ama dediğim gibi kenarda duruyordu piyasasını bilmiyorum öyle konu denk gelince yazdım ederi daha ucuzsa zaten satmayı düşünmüyor eşim.

Anladm canm teşekkür ederim piyasası daha uygun şuanda ilginize tşk ediorm yinede

Anladm canm teşekkür ederim piyasası daha uygun şuanda ilginize tşk ediorm yinede

Ben teşekkür ederim umarım aradığınız gibi bir ürün bulursunuz ikinci el siteleri oluyor isim vermiyim yasak sanırım oralarada bakın mutlaka:34:

$20140501_144209.webp
Mini boy ama pc için yeterli oluyor canım ben de kullanıyorum aynısını..

Hala arıyorum arkadaşlar elinde olan varmı

canım bende philips var bitanesinin kablosu çıktı bana tek de yetiyor diye uğraşmadım yapılır heralde ama sen de tek kullanırım dersen 15 e veririm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1399149072291.webp
    $1399149072291.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 61
canım bende philips var bitanesinin kablosu çıktı bana tek de yetiyor diye uğraşmadım yapılır heralde ama sen de tek kullanırım dersen 15 e veririm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tek kullanmaz canm eşime alıyorm ben o yüksek ses çıkaran sağlam bişi istiyor tşk edrm

Back
X