pc

yani geçmiş silinmiş ama siz geçmişi başka nerden görebilirim diyorsunuz...

aynı işlemi yapın, şu ekranı gördüğünüzde "görüntüle" butonuna tıklayın... izleri ekran kaydı olarak görüntüler,eğer silinmemişse...

yani hem 1 mesajınızdaki hem 2 .mesajınızdakileri mi uygulycam ...?

temizlemek ise amacınız evet...

ama internet geçmişi silindiği halde nasıl görebilirim diyorsanız son yazdığımı deneyin....eğer disk temizleme yapılarak silindiyse yine göremezsiniz, ama sadece internet geçmişi browser üzerinden temizlendiyse görebilirsiniz jpeg formatında foto dosyası gibi

temizlemek ise amacınız evet...

ama internet geçmişi silindiği halde nasıl görebilirim diyorsanız son yazdığımı deneyin....eğer disk temizleme yapılarak silindiyse yine göremezsiniz, ama sadece internet geçmişi browser üzerinden temizlendiyse görebilirsiniz jpeg formatında foto dosyası gibi

çok teşekkür ederim size ilgilendiniz....:16:

ne ariyorsun bilmiyorum ama e$in pc ogretmeni ise pc de iz birakmami$tir bence ..
yani yapamsini biliyodur ve bi kaç saniyesini alir temizlemek , temizlemi$tirde ..

ne ariyorsun bilmiyorum ama e$in pc ogretmeni ise pc de iz birakmami$tir bence ..
yani yapamsini biliyodur ve bi kaç saniyesini alir temizlemek , temizlemi$tirde ..

anlamadığımı biliyor yha..ondan belki tenezzül etmemiştir...benimki de merak işte...biz kadınlar:9:

işin ilginci hiç bişey yok benim 1 saat öncesi sildiklerim de yok ki pc bende sabahatn beri....

sadece swflah diye bişey yazıyor ...tür kısmında kur bilgileri yazıyor tıkladım anlamadığım bir yazı var

sen şimdi tüm bunları bana eşini takip için mi anlattırdın :1::1:

hımmm o chrome un özelliği... hiç şansın yok derim :1: adı üzerinde gizli...

Gizli moddayken açtığınız web sayfaları ve indirdiğiniz dosyalar, tarama ve indirme geçmişlerinizde kaydedilmez.

Tüm yeni çerezler, açtığınız tüm gizli pencereler kapandıktan sonra silinir.

Gizli moddayken Google Chrome yer işaretleriniz ve genel ayarlarınız üzerinde yapılan değişiklikler her zaman kaydedilir.

Yani kısaca girdiğim siteler,yaptığım değişiklikler kaydedilmesin diyenler için harika bir mod.

demiş google hazretleri....

nesse ...bizimki de merak işte:9::9::9:

ah biz kadınlar çok fenayız....bilmediğimizi bile yapmaya kalkışırız:38:

hımmm o chrome un özelliği... hiç şansın yok derim :1: adı üzerinde gizli...

Gizli moddayken açtığınız web sayfaları ve indirdiğiniz dosyalar, tarama ve indirme geçmişlerinizde kaydedilmez.

Tüm yeni çerezler, açtığınız tüm gizli pencereler kapandıktan sonra silinir.

Gizli moddayken Google Chrome yer işaretleriniz ve genel ayarlarınız üzerinde yapılan değişiklikler her zaman kaydedilir.

Yani kısaca girdiğim siteler,yaptığım değişiklikler kaydedilmesin diyenler için harika bir mod.

demiş google hazretleri....

:) benim explorer geçmi$ kaydetmiyo
bende hep nedenini merak ediyordum , chrome muymu$ yani sebebi:1:
$ifrelerimi tutuyor ama
bide yukarda http yazan penceredeki ok i$aretine tiklayinca uç bes tanesini hafizaya almi$ hep onlari gosteriyor , onlari nasil aldiki hafizaya , budami bi ozellik acaba ? :)
mozilla nin hafizasi saglam ama:27:

kızlar bakarak yazmam lazım sonra yazsam olur mu... eşimle olağan akşam görüşmemizi yapıyorum bu telefon kapanmaz ki şimdi:1:

Back
X