PCI ve Myo fol

Slayy

Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2023
628
104
23
29
Kizlar bende pco var MYO fol MYO D-kiro inositol kullanıp faydasını gören var mı

Bende pcos yok ama yumurta kalitesi için uzun bir zaman kullandım canım faydasını gördüğümü düşünüyorum şuan 5 haftalık hamileyim

Bende pcos yok ama yumurta kalitesi için uzun bir zaman kullandım canım faydasını gördüğümü düşünüyorum şuan 5 haftalık hamileyim
Ne kadar süre kullandınız ben inositol kullandım reglimi düzene soktu 4 ay falan kullandım ama sonra ara verdim hamile de kalamadım

Ne kadar süre kullandınız ben inositol kullandım reglimi düzene soktu 4 ay falan kullandım ama sonra ara verdim hamile de kalamadım
Ben yaklaşık 6-7 aydır inositol takviyesi kullanıyorum önce venatura markayı kullandım ondan sonra son 3 aydır pholicaps markasını kullandım daha memnun kaldım

Sağlıcakla kucağına alirsin insallah canım Bende belki gebeliğe faydası olur diye başladım 10 gün inostrol marka folik asitli d vitaminli olandan kullandım o çabuk bitince Myo fol' a geçtim ekstra magnezyum d vitamini OMEGA 3 alıyorum yani takviyelerin hepsine başlayalı 1 ay olmak üzere inşallah en kısa sürede faydasi olur bugün adet günüm gecikirse umutlanicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…