• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PCI ve Myo fol

Slayy

Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2023
628
104
23
29
Kizlar bende pco var MYO fol MYO D-kiro inositol kullanıp faydasını gören var mı

Bende pcos yok ama yumurta kalitesi için uzun bir zaman kullandım canım faydasını gördüğümü düşünüyorum şuan 5 haftalık hamileyim

Bende pcos yok ama yumurta kalitesi için uzun bir zaman kullandım canım faydasını gördüğümü düşünüyorum şuan 5 haftalık hamileyim
Ne kadar süre kullandınız ben inositol kullandım reglimi düzene soktu 4 ay falan kullandım ama sonra ara verdim hamile de kalamadım

Ne kadar süre kullandınız ben inositol kullandım reglimi düzene soktu 4 ay falan kullandım ama sonra ara verdim hamile de kalamadım
Ben yaklaşık 6-7 aydır inositol takviyesi kullanıyorum önce venatura markayı kullandım ondan sonra son 3 aydır pholicaps markasını kullandım daha memnun kaldım

Sağlıcakla kucağına alirsin insallah canım 😊Bende belki gebeliğe faydası olur diye başladım 10 gün inostrol marka folik asitli d vitaminli olandan kullandım o çabuk bitince Myo fol' a geçtim ekstra magnezyum d vitamini OMEGA 3 alıyorum yani takviyelerin hepsine başlayalı 1 ay olmak üzere inşallah en kısa sürede faydasi olur bugün adet günüm gecikirse umutlanicam🤦

Back
X