Gebeliğe Hazırlık PCO da napilir

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Time44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2021
503
192
53
Hanimlar pco ymusum ama hormonlarimda bi sknti yok , adet duzenszligimde yok , gebe kalmak istiyorum benim gibi olup gebe kalan var mi ? Varsa hangi ilac hangi yontem hangi kur hangi takviye , bu konularda yardimci olur musunuz?

Hanimlar pco ymusum ama hormonlarimda bi sknti yok , adet duzenszligimde yok , gebe kalmak istiyorum benim gibi olup gebe kalan var mi ? Varsa hangi ilac hangi yontem hangi kur hangi takviye , bu konularda yardimci olur musunuz?
Ne zamandır uğraşıyorsunuz? Kilonuz da iyi masallah.. eşinize bakıldı mı? Soğan kürü deneyebilirsiniz

Eşine bakılmadıysa onada muhakkak bakılmalı. Pko için takviye olarak inofolic içilebilir ama kür yapma hormonlarını bozarsınız yok yere. Her kür herkeste aynı görevi yapmıyor ovulasyon testi ile takip edebilirsin madem lh yüksekliği yoksa en garanti doktora da yumurtlama takibi yaptırabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…