• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pco duzenleyiciler

Amine75

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2016
656
182
103
Kizlar pco var wvliyim vocuk istiyorum ve dr pco duzenleyici basla dedi bi kac ay sonra kullanan varmi nedir tam olarak

kısacası doğum kontrol hapı.. kullandım faydasını gördüm. bıraktıktan 3 ay sonra hamile kaldım. doktorunu dinle.
Ama bana korumuyor dedi sadece duzene sokar dedi bide iltihap icin fitil verdi bu kadar o duzenleyiciyi soylemedi ve su gun kullan fakanda demedi

Kilon varsa eğer kilo vermek, şekeri kesmek çooook işe yarıyor. Ben 10 kilo verdim ve hiç bi şey yapmadan gebe kaldım.( klomen kullanmıştım iki ay ama işe yaramadı, kendiliğinden oldu gebeliğim)
Darısı basına

Kilon varsa eğer kilo vermek, şekeri kesmek çooook işe yarıyor. Ben 10 kilo verdim ve hiç bi şey yapmadan gebe kaldım.( klomen kullanmıştım iki ay ama işe yaramadı, kendiliğinden oldu gebeliğim)
Darısı basına
Insa
Pco düzenleyici kullan dedi reçete vermedi mi?
Evet recete vermedi bi dk kontrolünde kullanmam gerekiyomus kafsnz gore al soyle yap falan demedi

Recetesiz boyle bir ilac olacak ve sitede bunca kisi bunu bilmeyecek:) doktor sana recete yazmayacak?

Doktor olduguna emin misin gittigin kisinin?

Back
X