Pco ,Fazla ve kalitesiz yumurtalarla başım beladA :(

Off_off

ҨƱƐƐИ ♡F ƬĤƐ ҠĪИƓ
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
527
447
103
Slm arkadaşlar ben 21 yaşındayım iki senelik evliyim Polikistik over hastasıyım birde yumurta sayısında fazlalık var ilk olarak klomen kullandım işe yaramadı daha sonra Femera kullandım olmadı doktorumu değiştirdim bu doktorumda insülin direncimin yüksek olduğunu söyledi üç aylık metformin ve doğum kontrol hapı verdi çevrem bu ilaçları kullanmamı söylüyor ne yapmalıyım sizce ?? Bir de benim gibi yumurta sayısında fazlalık olan var mı bana biraz bilgi verirmisiniz evde yapabileceğim doğal kürler var mı ??

Bence çevrenizi dinlemeyin bende metformin kullanıyorum adettim daha da düzenli hale geldi birde insülin direncim 20. Seviyeden 5. Seviyeye düştü diyet + ilaç + egzersiz ile size tavsiyem doktorununuz dediğinden ayrılmayın

Saol cnm cvp verdiğin için inan içimi rahatlattın bende devam ediyorum üç günde 1.5 kilo verdim ama fazla kilolu biride deilim boy:1.61 kilo:56 bakalım ne olacak hayırlısı

Saol cnm cvp verdiğin için inan içimi rahatlattın bende devam ediyorum üç günde 1.5 kilo verdim ama fazla kilolu biride deilim boy:1.61 kilo:56 bakalım ne olacak hayırlısı
benimde boyum 1.62 cm metaformine ve diyete başlamadan önce 96 kg dan 80 kg düştüm senin kilon çok iyi canım gercekten düzene giriyor

cnm bende 3 ay glifor kullandım ama tık demedı.bende pkoyum ılacsız regl olamıyorum.3 ay ıctım bısı olmadı.sen ne kadar kullanmıstın?senın adetlerın ılactan once nasıldı?

cnm bende 3 ay glifor kullandım ama tık demedı.bende pkoyum ılacsız regl olamıyorum.3 ay ıctım bısı olmadı.sen ne kadar kullanmıstın?senın adetlerın ılactan once nasıldı?
Benim aslında adetlerim düzenliydi Canım ben insülin direnci için kullandım fakat gününde gelmeye başladı gerçekten ayın 16 sı mı hemen sabahında geliyor önceden ya bir iki gün önce yada sonra gelirdi ben 1 senedir kullanıyorum

ne guzel cnm.benım asla duzenlı gelen bı adetım olmadı tarlusal ıcmesem hıc olmam sanırım adet.gecenlerde sogan suyu ıctım 2 ay ılaçsız adet oldum mucıze gbıydı :) resmen

ne guzel cnm.benım asla duzenlı gelen bı adetım olmadı tarlusal ıcmesem hıc olmam sanırım adet.gecenlerde sogan suyu ıctım 2 ay ılaçsız adet oldum mucıze gbıydı :) resmen
Ona devam et Canım benim birde Karatayı uyguluyorum çok faydası var sende uygula faydasını görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…