Bence çevrenizi dinlemeyin bende metformin kullanıyorum adettim daha da düzenli hale geldi birde insülin direncim 20. Seviyeden 5. Seviyeye düştü diyet + ilaç + egzersiz ile size tavsiyem doktorununuz dediğinden ayrılmayınSlm arkadaşlar ben 21 yaşındayım iki senelik evliyim Polikistik over hastasıyım birde yumurta sayısında fazlalık var ilk olarak klomen kullandım işe yaramadı daha sonra Femera kullandım olmadı doktorumu değiştirdim bu doktorumda insülin direncimin yüksek olduğunu söyledi üç aylık metformin ve doğum kontrol hapı verdi çevrem bu ilaçları kullanmamı söylüyor ne yapmalıyım sizce ?? Bir de benim gibi yumurta sayısında fazlalık olan var mı bana biraz bilgi verirmisiniz evde yapabileceğim doğal kürler var mı ??
Saol cnm cvp verdiğin için inan içimi rahatlattın bende devam ediyorum üç günde 1.5 kilo verdim ama fazla kilolu biride deilim boy:1.61 kilo:56 bakalım ne olacak hayırlısıBence çevrenizi dinlemeyin bende metformin kullanıyorum adettim daha da düzenli hale geldi birde insülin direncim 20. Seviyeden 5. Seviyeye düştü diyet + ilaç + egzersiz ile size tavsiyem doktorununuz dediğinden ayrılmayın
benimde boyum 1.62 cm metaformine ve diyete başlamadan önce 96 kg dan 80 kg düştüm senin kilon çok iyi canım gercekten düzene giriyorSaol cnm cvp verdiğin için inan içimi rahatlattın bende devam ediyorum üç günde 1.5 kilo verdim ama fazla kilolu biride deilim boy:1.61 kilo:56 bakalım ne olacak hayırlısı
Çok iyi kilo vermişsin cnm günde kaç defa alıyorsun sen?benimde boyum 1.62 cm metaformine ve diyete başlamadan önce 96 kg dan 80 kg düştüm senin kilon çok iyi canım gercekten düzene giriyor
Bence çevrenizi dinlemeyin bende metformin kullanıyorum adettim daha da düzenli hale geldi birde insülin direncim 20. Seviyeden 5. Seviyeye düştü diyet + ilaç + egzersiz ile size tavsiyem doktorununuz dediğinden ayrılmayın
Benim aslında adetlerim düzenliydi Canım ben insülin direnci için kullandım fakat gününde gelmeye başladı gerçekten ayın 16 sı mı hemen sabahında geliyor önceden ya bir iki gün önce yada sonra gelirdi ben 1 senedir kullanıyorumcnm bende 3 ay glifor kullandım ama tık demedı.bende pkoyum ılacsız regl olamıyorum.3 ay ıctım bısı olmadı.sen ne kadar kullanmıstın?senın adetlerın ılactan once nasıldı?
Benim aslında adetlerim düzenliydi Canım ben insülin direnci için kullandım fakat gününde gelmeye başladı gerçekten ayın 16 sı mı hemen sabahında geliyor önceden ya bir iki gün önce yada sonra gelirdi ben 1 senedir kullanıyorum
Ona devam et Canım benim birde Karatayı uyguluyorum çok faydası var sende uygula faydasını görürsünne guzel cnm.benım asla duzenlı gelen bı adetım olmadıtarlusal ıcmesem hıc olmam sanırım adet.gecenlerde sogan suyu ıctım 2 ay ılaçsız adet oldum mucıze gbıydı :) resmen
Ben sabah 1000 mgr akşam 1000 mgr malesef çok yüksek benim direncimÇok iyi kilo vermişsin cnm günde kaç defa alıyorsun sen?
Ona devam et Canım benim birde Karatayı uyguluyorum çok faydası var sende uygula faydasını görürsün
Ben sabah 1000 mgr akşam 1000 mgr malesef çok yüksek benim direncim
Benimde aynısı glifor ama ben 2000mg kullanıyorum malesefben gunde 1 kere kullandım 1000 mg cnm tok karna.glifordu benımkı
Benimde aynısı glifor ama ben 2000mg kullanıyorum malesef
Peki kilon çok mu Canım malesef kiloda engel oluyor regli olmaya3.ay da yaptım sogan suyunu adetımı gtırmedıondan da kestım umıdımı.dün regl oldum aylar sonra.gene tarlusalla
Evliyim Canım 6 yıllıkevlımısın cnm _*?bekar mı?
Evliyim Canım 6 yıllık
Hayır çok şükür onlarda bir problem yok sadece kilo problem benim 96 kg dan 80 kg düştüm boyum 1.62kılom 71 cnm.boyum 1.65.masallah cnm.pekı bı tedavı oldunmu asılama gıbı yada yumurta takıbı gbı?
Hayır çok şükür onlarda bir problem yok sadece kilo problem benim 96 kg dan 80 kg düştüm boyum 1.62
Daha bu sene düşündük evliliğimizin oturmasını istedik o yüzdençok ıyı dusmussun cnm.pekı bebek nzamandır ıstıosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?