• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pco glucofen kullanımı hk.

Tancredi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2010
526
3
118
İstanbul
Merhaba,
6 ay önce polikistik over hastası olduğumu öğrendim. Hormon değerlerim çok anormal olmamakla birlikte yumurtalarımın gelişemediği anlaşıldı.3 haftadır glucofen kullanıyorum. Aşırı bulantı ve kusma yaşıyorum.1 ay da yasmin kullanıcam. Bebek düşündüğüm için 1 ay sonra bırakıcam.Merak ettiğim kistlerin temizlenmesi ve yumurtaların gelişip çatlaması için bu ilaçların faydası olur mu?Glucofen şeker hastalarının kullandığı bir ilaç olduğu için vücutta başka hasarlara sebebiyet verir mi?Bunun dışında ek bir tedaviye ihtiyaç duyulur mu?
Teşekkürler.

Merhaba,
6 ay önce polikistik over hastası olduğumu öğrendim. Hormon değerlerim çok anormal olmamakla birlikte yumurtalarımın gelişemediği anlaşıldı.3 haftadır glucofen kullanıyorum. Aşırı bulantı ve kusma yaşıyorum.1 ay da yasmin kullanıcam. Bebek düşündüğüm için 1 ay sonra bırakıcam.Merak ettiğim kistlerin temizlenmesi ve yumurtaların gelişip çatlaması için bu ilaçların faydası olur mu?Glucofen şeker hastalarının kullandığı bir ilaç olduğu için vücutta başka hasarlara sebebiyet verir mi?Bunun dışında ek bir tedaviye ihtiyaç duyulur mu?
Teşekkürler.

merhaba, beneim "incili kadınlar" başlıklı yazımı internetten bulup oku lütfen neden şeker hastalarına verilen ilacı kullandığnı daha iyi anlarsın. aslında bunu verirken hekiminizin size bu hastalık ve süreçle ilgili detaylı bilgi veriyor olması en doğrusudur. hamilelik isteğin de var madem elbette doğumkontrol hapı sana uygun olan tedavi değil. yumurtlama takibi yapılabilir ama herşeyin normal olduğu teyit edildikten sonra; spermiogram, rahim filmi, şeker yükleme testi gibi. senin de ürme ile ilgilenen bir jinekologla yoluna devam etmen en doğrusu olacaktır. bol şans.

Yazınızı okudum Çok gÜzel anlatmıŞsınız ÜstÜmÜze kabus gıbı ÇÖken bu durum ancak bu kadar masalsı anlatılabılır.. TeŞekkÜrler..

Yazınızı okudum Çok gÜzel anlatmıŞsınız ÜstÜmÜze kabus gİbİ ÇÖken bu durum ancak bu kadar masalsı anlatılabİlİr.. TeŞekkÜrler..

:)) bu da benim tarzım ama unutma masal değil gerçek bunlar sadece korkmadan inkar etmeden başetmeyi öğrenmek gerekiyor.

Back
X