Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm merhaba, ben 14 senedir pco'luyum, ilk adet gecikmemde farkedilmişti benim. daha küçücüktüm 14 yasındaydım ,
ama kardeşim daha öncede muayene olmasına ragmen 26 yasında belli etti pcos kendini,
şunu unutma cnm mutlaka bir değil 2 doktordan görüş al, bide hiç aklından çıkarma PCOS bir hastalık degil, doğustan gelen yumurtalık yapısııdır, hamileliğe engel değildir, sadece çok yumurtamız olusuyor ve hepsi olgunlasşmaya çalısıp yorulup basarısız oluolar, kilo verince saglıklı beslenip spor yapınca bu riskler kalkıo,
kendine iyi bak umarım yararım olmustur
Uzzun bir süre için hamilelik gundemimde yok ama düzensiz olması sinirimi bozuyor açıkçası hazırlıksız oluyorum
cnm zaten hamile kalabiliosun demek pkos belirtilerini indirgemek demek, yani düzensizlik vs , yani ister gebelik düşünülsün ister düşüünlmesin pkos da kilo çok önemli
Çok teşekkür ederim canım çok sağol :)
ultrason muayenesi yapmadılar mı? genelde ultrasonda görüyorlarbana da 2 ay önce pco teşhisi kondu ne adet gecikmem vardı ne tüylenme kilo vs problemim,başka doktora gittim tekrar tahlil yapıldı ve pco ile alakam olmadığı cıktı.yani bir kere yapılan tahlille bu tanı konmasnın zor oldugunu söyledi doktorum o yüzden hormon testini tekrarlatın.
1 sene içinde 3 doktora gittim ultrasona girdim ilk gittiğim doktor hiçbişi yok dedi,2.gittiğim doktor pco olabilirsin dedi tahlil istedi tahlil sonucunda da pco oldugumu söyledi.son gittiğim doktor ultrasonda herşey normal dedi tekrar tahlil istedi tahlillerimde normal cıktı.ultrason muayenesi yapmadılar mı? genelde ultrasonda görüyorlar
Bu doktorlarda bir alem :) birşey ya vardır ya yoktur değil mi1 sene içinde 3 doktora gittim ultrasona girdim ilk gittiğim doktor hiçbişi yok dedi,2.gittiğim doktor pco olabilirsin dedi tahlil istedi tahlil sonucunda da pco oldugumu söyledi.son gittiğim doktor ultrasonda herşey normal dedi tekrar tahlil istedi tahlillerimde normal cıktı.