Kizlar selam.. benim de amh 19.70 di gecen yil. Dr um cok cok iyi oldugunu soyledi, rezervmis bu galiba. Gunde 1 klomenle 5. Gun sonunda zaten tek olan yumurtam 18 mm olmustu. Sonraki ay hic yum olusmadi, bir sonraki ayda da yine 10 mm lik tek yumurtam oldu,gonalf 75 le 19 a cikarttik ve owitrelle catlatma ignesini vurdurduk. Ama hamile kalamadim yine,Dr umda umitliydi oysa. Hsg yaptirdim tupler acik,film temiz.. ama buarada dr esime spermiogram yaptirmami soyledi ve sonuc husran.. morfoloji 1, Sayisi 117 milyon,hareketlilik %72 idi. simdi hareketlilik yok denecek kadar azmis,morf ve sayi hala ayni oncekiyle. Doktorum bu sartlar altinda olmaz, olsaydi klomenle hamile kalirdin zaten dedi. Sorun esimdeymis ve
tup bebek dedi. Asilama zaman kaybi,onla wakit kaybetme dedi. 2 hafta sonra tup bebege basliyoruz. 28 yasindayiz 2.5 yildir ewliyiz ve sadece 4aydir tedawi goruyorum.. kizlar sorum su olacak size,
1-) pco luyum ama 5 klomenle tek yumurtam oluodu hep ve buyup catliomus da. Tup bebek icin 10_40 yumurta olmasi gerekioya iyi sonuc icin.. sizce okdr olur mu yumurta sayimiz? Hap_ilac dozuyla mutlaka olyrmu? 2_3 adet oursa diye korkuyorum . Sizceee???
2-) esimde morfoloji 1 yani sayisi cok ama kaliteli sperm sayisi az. Sizde de oyle olan varmi? Esime hic bi test tahlil yapilmadi. Hormonlarinin saglam oldugunu varsayarsak, dollenme ihtimali nedir sizce? 5.Gun transferine dayanirlar mi acaba. Genetik test de yaptirmadik henuz. Insallah ilk denemede basaririz..
2015 hepimize huzur,hayirli ewlat,saglik getirsin hanimlar...