• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pco lu olup seroohene kullananlar , Önemli!!

elma_sekerim01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2015
4.951
6.684
108
40
Iyi akşamlar arkadaşlar
Biz 15 aydır bebiş istiyoruz bütün teslerimiz yapıldı Pco teşhisi kondu ve progesteronum 5 çıktı yumurtlama olmuyormuş yani, Doktorum 3 ay kullanmak üzere serophene verdi 1.ay 1 doz 2.ay 2 doz 3.ay 3 doz kullan adetin 14.günü ile 22 günü gün aşırı ilişki dedi 3.ayın sonunda bebiş olmaz ise gel hsg çekelim dedi yolladı bu durum normal mi?
Başka arkadaslarla yazışırken doktorun yaptığı saçma bu şekilde olur mu kontrol e gitmeden , başka doktora gözük diye söylemler aldım sizce ne yapmalıyım benim durumumda olan yada bu yoldan geçip bilgisi olan varsa Allah rızası için yazsın
Bu arada adet oldum bugün 2.aya gelicem, prolaktinim de 35 çıktı sınırda çok önemli değil dedi ilaç vermedi.

Canım doktorun seni ilaci verdikten sonra her ay çok sıkı takip etmesi gerekiyor yumurtlama olmuş mu ilaç fayda ediyor mu diye. bence de o doktorun öyle 3 ay ilac kullan deyip göndermesi çok saçma başka bi doktora git. D vitaminine baktir bi de muhakak D vitamini eksikliği pco yapıyormuş

Bu ay da tek doz alcam 3.ayımızda başka doktora gitcez evet başından saldı belli Allaha havale ettim onu da.

Canm vende okeyim jesnlikle fohum kontrol hapi pokikstuge cok zararli artiriyo ben mahvldum onlarn yyzunden

her ay düzenli en az 2 kere kontrole gitmelisin ilacı kullanırken ya çatlamamış yumurta kalırsa nolcak 3 ay ne yaa

Iyi akşamlar arkadaşlar
Biz 15 aydır bebiş istiyoruz bütün teslerimiz yapıldı Pco teşhisi kondu ve progesteronum 5 çıktı yumurtlama olmuyormuş yani, Doktorum 3 ay kullanmak üzere serophene verdi 1.ay 1 doz 2.ay 2 doz 3.ay 3 doz kullan adetin 14.günü ile 22 günü gün aşırı ilişki dedi 3.ayın sonunda bebiş olmaz ise gel hsg çekelim dedi yolladı bu durum normal mi?
Başka arkadaslarla yazışırken doktorun yaptığı saçma bu şekilde olur mu kontrol e gitmeden , başka doktora gözük diye söylemler aldım sizce ne yapmalıyım benim durumumda olan yada bu yoldan geçip bilgisi olan varsa Allah rızası için yazsın
Bu arada adet oldum bugün 2.aya gelicem, prolaktinim de 35 çıktı sınırda çok önemli değil dedi ilaç vermedi.

Canım doktorunu degistir mutlaka takip etmeli seni

Canım doktorunu degistir mutlaka takip etmeli seni
Değiştirdim canım bu ay adeti olunca 3.günü Karataş hastanesine gidicem doktoru değil hastaneyi bile değiştirdim
Çok sağol inş bu iyi bi doktordur gerçi hoş artık ilaç değilde hsg çektirip kurtulmak istiyorum bakalım bu ne dicek

Back
X