Pco lular bir bakabilirmi?

Degisken0

Guru
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2012
899
684
303
Merhaba arkadaşlar. 7 yıllık evliyim . Bir çocuğum var 5 yaşında. İlk 1.5 sene korunmadığım halde gebe kalamamıştım. Kilo veriyorken hamile kalmıştım. Şimdi de çocuk istiyorum. Dr kontrollerinde senin hiçbir problemin yok dendi. Adetliykende kana bakıldı. Daha sonra başka dr sende pco var dedi. Sağ yumurtalığında dedi. Alttan ultrasonla bakıpta söyledi. Ama benim adetlerim düzeli . Kilom 62 . Kıllanma yok. Yani sorum şu tedavi olmalımıyım yoksa denemelimiyim . Devletteki Dr 1 sene dene öyle gel dedi. Ama eğer sorunluysam neden deniyorum? Bu ay ovulasyon testiyle takip yapıyorum.

Ben de bircok doktora gittim sadce bir doktor pko var dedi diğerleri yok diyor ama ben bütün belirtilerini yaşıyorum nasıl anlamıyorlar kişiden kişiye değişiyor bilmiyorum

Merhaba canim, eger hormonlarinda sikinti yoksa bazi dr lar ultrason görüntüsünü dikkate almayip pco yok diyorlar boyun kac ? Yumurtlamani takip et bi kac ay eger duzenli ise tedavi olmadan deneyebilirsin hormon sonuçların elinde ise paylasabilir misin bi bakalim

Ben de bircok doktora gittim sadce bir doktor pko var dedi diğerleri yok diyor ama ben bütün belirtilerini yaşıyorum nasıl anlamıyorlar kişiden kişiye değişiyor bilmiyorum
Canim senin hormon tahlillerine de bakalim varsa arkadasa dedigim gibi eger sadece ultrasonda gözüküyorsa ya da hafif pcoysa bazi drlar onemsemiyor

Bana da bekarken duzensizlik şikayeti ile gittigim drlar hep sana polikistiksin diyen olabilir ama önemli degil vs diyorlardi o zamanlar hafifti simdi 10 kilo aldim ileri pcoya donustu

Eklentiler

• 9A9DFB2B-ED61-45F8-9A2D-310BB0F0F62D.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 33
2 aydır yumurtlama günümü kaçırmıyorum ondan öncesi de var (2 ay kadar )ama o zamanlar çok hesap kitap yapmıyordum .

Bıyum 160 kilo 62 .
55 filan olmam lazım ama o kadarı etkilermi bilemedim ..

Canim senin hormon tahlillerine de bakalim varsa arkadasa dedigim gibi eger sadece ultrasonda gözüküyorsa ya da hafif pcoysa bazi drlar onemsemiyor
Benim kanıma bakılmadı canım ama pko yok diyen doktor hasta olunca gel dedi.Yumurtalikta hiç kist yok dedi sadece yumurtalığın küçük dedi ama ben pko bütün belirtilerini yasiyorum

Canim asiri degil ama.hormonlarinda.birazcik sikinti var.daha onceki sonucunda yaziyor yan tarafta o normalmis simdi biraz.bozulmus

Benim kanıma bakılmadı canım ama pko yok diyen doktor hasta olunca gel dedi.Yumurtalikta hiç kist yok dedi sadece yumurtalığın küçük dedi ama ben pko bütün belirtilerini yasiyorum
Hormon tahlilini muhakkak yaptir canim hormona bakilmadan kesin sonuc olmaz

Teşekkür ederim dr gibisin valla:) kafamda süper dr var ona gitmek istiyorum kesin sonuç vereceğinden eminim ama fiyatı fazla o yüzden gidemedim .
Aah su pco .. zerresine kadar arastirdim okudum muhakkak git canim baska dr a .ozellikle devlettekiler pek ilgilenmiyor

Merhaba hanımlar bende de pko var doktor adetliyken gel dedi gittim doktor bir hafta izinliymiş başka bir doktora da pkom olduğunu söyledim olabilir senden mi kaynaklanacak olmaması bakalım dedi . Şaştım kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…