Siz devlete mi özele mi gittiniz peki?Ben de bircok doktora gittim sadce bir doktor pko var dedi diğerleri yok diyor ama ben bütün belirtilerini yaşıyorum nasıl anlamıyorlar kişiden kişiye değişiyor bilmiyorum
Canim senin hormon tahlillerine de bakalim varsa arkadasa dedigim gibi eger sadece ultrasonda gözüküyorsa ya da hafif pcoysa bazi drlar onemsemiyorBen de bircok doktora gittim sadce bir doktor pko var dedi diğerleri yok diyor ama ben bütün belirtilerini yaşıyorum nasıl anlamıyorlar kişiden kişiye değişiyor bilmiyorum
Merhaba canim, eger hormonlarinda sikinti yoksa bazi dr lar ultrason görüntüsünü dikkate almayip pco yok diyorlar boyun kac ? Yumurtlamani takip et bi kac ay eger duzenli ise tedavi olmadan deneyebilirsin hormon sonuçların elinde ise paylasabilir misin bi bakalim
Bıyum 160 kilo 62 .Merhaba canim, eger hormonlarinda sikinti yoksa bazi dr lar ultrason görüntüsünü dikkate almayip pco yok diyorlar boyun kac ? Yumurtlamani takip et bi kac ay eger duzenli ise tedavi olmadan deneyebilirsin hormon sonuçların elinde ise paylasabilir misin bi bakalim
Devlet doktorları yok dedi özel var dedi devletteki doktor da adetinin 2. Günü gel kanina bakalım dediSiz devlete mi özele mi gittiniz peki?
Benim kanıma bakılmadı canım ama pko yok diyen doktor hasta olunca gel dedi.Yumurtalikta hiç kist yok dedi sadece yumurtalığın küçük dedi ama ben pko bütün belirtilerini yasiyorumCanim senin hormon tahlillerine de bakalim varsa arkadasa dedigim gibi eger sadece ultrasonda gözüküyorsa ya da hafif pcoysa bazi drlar onemsemiyor
Canim pco da 1 2 kilo bile etkiliyorBıyum 160 kilo 62 .
55 filan olmam lazım ama o kadarı etkilermi bilemedim ..
Hormon tahlilini muhakkak yaptir canim hormona bakilmadan kesin sonuc olmazBenim kanıma bakılmadı canım ama pko yok diyen doktor hasta olunca gel dedi.Yumurtalikta hiç kist yok dedi sadece yumurtalığın küçük dedi ama ben pko bütün belirtilerini yasiyorum
Teşekkür ederim dr gibisin valla:) kafamda süper dr var ona gitmek istiyorum kesin sonuç vereceğinden eminim ama fiyatı fazla o yüzden gidemedim .Canim asiri degil ama.hormonlarinda.birazcik sikinti var.daha onceki sonucunda yaziyor yan tarafta o normalmis simdi biraz.bozulmus
Aah su pco .. zerresine kadar arastirdim okudum muhakkak git canim baska dr a .ozellikle devlettekiler pek ilgilenmiyorTeşekkür ederim dr gibisin valla:) kafamda süper dr var ona gitmek istiyorum kesin sonuç vereceğinden eminim ama fiyatı fazla o yüzden gidemedim .
Bütün her şeyini yaşıyorum zaten ve işin ilginç yani hamilelikte basladiHormon tahlilini muhakkak yaptir canim hormona bakilmadan kesin sonuc olmaz
Nasil yani canim hamile misin suanBütün her şeyini yaşıyorum zaten ve işin ilginç yani hamilelikte basladi
Yok hamilelikte başladı belirtiler yani 2 yıl onceNasil yani canim hamile misin suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?