Ben PCO luyum.. İlk duydumda 18 yaşından daha küçüktüm ve doktor suratıma
bu hastalarda gebe kalmak problem oluyo dedi aradan 4-5 sene geçti başka bi doktor bir an önce evlen ve çocuk
doğur dedi ilerde olmaz dedi.. La havle çektim. şimdi 27 yaşındayım yani doktor bana bunu söyledinde 22 yaşında yada daha küçüktüm.. neyse evlendim 2,5 sene sonra bebk istedim tabi doktorların hepsi sıkıntı olur dediği için direk
doktora gittim nasıl acele ediyorum ama hamile kalmak için anlatamam.. 2 ay oldu yok 3 ay oldu yok 4 ay oldu yine yok. klomen kullanıyorum tabe bu arada.. Doktor değiştirdim.. Ayşe Duman doktorum.. Canım boşuna klomenle oyalanmışsın dedi resmen. günde 3 klomen kullanıyodum.. Yani dedim pregeon yapalım bana sorarsan dedi. 5 gün sonra gittim aman ALLAHım 9 kocaman buburta korktuk çoğul gebelişkten çatlatma iğnesi yapamam dedi doktorum şansa çatlarsa ve tutarsa olduk. Sonra tarih geldi çattı Az bi kanamam oldu dedim gitti yok bişe :S aradan 2 gğn geçti başka gelen giden yok. bu arada bütün belirtilere bakıyorum varmı diye sadece gece uykudan uyandıran kasık ağrılarımdan başka bişeyde yok ne mi,de bulantısı ne baş dönmesi hiç bişey.. kasık ağrımıda çok yumurtaya bağladım. aradan 2 gün geçince artık dedim bi test alim olucandan değilde en azından doktorla konuşurum dedim. Yaptım testi hiç çift çizgi göremiyceni düşünen ben karşıma çift çizgi çıkınca neye uğradımı şaşırdım.. Ama inanılmaz bi duyguydu.. RABBİM tüm isteyenlere nasip etsin inşallah. 6. ayımda halimeydim şimdi 2,5 aylık oldu teyzeleri.. RABBİM e dua ediyorum herkese bu duyguyu yaşatsın inşallahh....
canım bende 5haftalık hamileyim seni okadar iyi anlıyorum ki bende beklemiyordum bianda çift çizgiyi görünce bende çok şaşırdım allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin