- Konu Sahibi kirmizigitar
-
Canim bende pco oldugumu ogrendigimde 38 kiloydum:) ama zaman icerisinde 62 ye kadar ciktim yani bu hormon duzensizligi kilo yapiyor vucutta. Ve kilo aldikca adet gecikmesi yada hic olmamasi gibi sorunlar basgosterebiliyor. O yuzden tek basina kilo degil ama pco ile kilo ayni zamanda yasaniyorsa kesinlikle baglantili oluyor...Ya sacma geldi acikcasi.tamam kilo iyi degil tamamen hastalik ama o sebep olamaz.ben 54 kilo 1.68 boyum gayet iyi kilom ama pco var.120 kiloyla adetiii hormonu super isleyen insanlar taniyorum.hamileee ler de cabasi yani..:/(((
Anladim.gercekten cok zor ya. Bende kıllanma ve sivilce oluyo ve cok rahatsiz edici.olanlara hayran kaliyorum artik ne guzel oluyosun der oldum milletin garibine gidiyo cunku bilmiyorlar olmamanin gtirdigi skntilariCanim bende pco oldugumu ogrendigimde 38 kiloydum:) ama zaman icerisinde 62 ye kadar ciktim yani bu hormon duzensizligi kilo yapiyor vucutta. Ve kilo aldikca adet gecikmesi yada hic olmamasi gibi sorunlar basgosterebiliyor. O yuzden tek basina kilo degil ama pco ile kilo ayni zamanda yasaniyorsa kesinlikle baglantili oluyor...
Bu ay da umutla bekliyorum bakalim:) olmadi bana sogan suyu yolu gorunuyor:)Anladim.gercekten cok zor ya. Bende kıllanma ve sivilce oluyo ve cok rahatsiz edici.olanlara hayran kaliyorum artik ne guzel oluyosun der oldum milletin garibine gidiyo cunku bilmiyorlar olmamanin gtirdigi skntilarirabbim.yardimcimiz olsun ama siz pes etmeyin sabirli olun.adet olmak.icin bitkisel kurler de deneyin derim ilaclarin yani sira.
Been cõzücem bu isi karar verdim.emzriodum yeni olmaya basladim adet vee yine bir duzensizlik olmuyorum ama.arastirmalarima devam ediyorum caresiz bir sey yoktur allahin izniyle.Anladim.gercekten cok zor ya. Bende kıllanma ve sivilce oluyo ve cok rahatsiz edici.olanlara hayran kaliyorum artik ne guzel oluyosun der oldum milletin garibine gidiyo cunku bilmiyorlar olmamanin gtirdigi skntilarirabbim.yardimcimiz olsun ama siz pes etmeyin sabirli olun.adet olmak.icin bitkisel kurler de deneyin derim ilaclarin yani sira.
Evett sogan suyu kesinlikle faydaliBu ay da umutla bekliyorum bakalim:) olmadi bana sogan suyu yolu gorunuyor:)
Hadiii insallah ya rabbim.yar ve yardimcin olsunEvett sogan suyu kesinlikle faydali
Kendi kendine hic mi adet olmuyorsun? Yoksa duzensiz mi oluyorsun?Evett sogan suyu kesinlikle faydali
Ya hatirlamiyorum bile okadar duzensizim.yani nasil diim ki olmadim.hic dogru durust bir oluyorum seviniyorum sonra bidaha yook.bekle allah bekle.sivilceler basiyo heryerimi yuzumde killanma oluyo.olmuyorum ben illa bir ilac almam lazim.ama bir ara cocuk.istedigim.icin arastirdim ettim incir.kürü sogan kürü uyguladim birer ay ve o ay adet oldum.fayda ettiii.eger olmasaydim aslan pencesi cayi icmeye baslicaktim.onuda depoladim eveKendi kendine hic mi adet olmuyorsun? Yoksa duzensiz mi oluyorsun?
:) bende 3 aylik olacak sekilde hayit depoladik eve daha haziran ayinda icmek hala kismet olmadi. Eskiden 40 gunde bir filan adet oluyordum ama 45 kilo filandim o zaman. Kilom 50 lere gelince 3-4 ayda bir olmaya basladim. 55 ten sonra hic olmadim kendi kendime iste. Simdi o eski kiloma donmeyi planliyorum bakalim fayda edecekmi diyeYa hatirlamiyorum bile okadar duzensizim.yani nasil diim ki olmadim.hic dogru durust bir oluyorum seviniyorum sonra bidaha yook.bekle allah bekle.sivilceler basiyo heryerimi yuzumde killanma oluyo.olmuyorum ben illa bir ilac almam lazim.ama bir ara cocuk.istedigim.icin arastirdim ettim incir.kürü sogan kürü uyguladim birer ay ve o ay adet oldum.fayda ettiii.eger olmasaydim aslan pencesi cayi icmeye baslicaktim.onuda depoladim eveiciyorum gunde bir bardak oylesine
Evet zor ama pco inatciysa ben daha inatciyim :) yenilmek yok haydi:)Insallah olur.hayirlisi ya isimiz zor ://
Ayneenn hele doktorlara hepten küsüm.okadar gittim hic bir care yok.heep dayiyorlar antibiyotigi iste dogum kontrol haplarini mahvettiler hormonlari heptenEvet zor ama pco inatciysa ben daha inatciyim :) yenilmek yok haydi:)
Tedavi edilebilir diyene bende hic rastlamadim bu gune kadar :/Ayneenn hele doktorlara hepten küsüm.okadar gittim hic bir care yok.heep dayiyorlar antibiyotigi iste dogum kontrol haplarini mahvettiler hormonlari hepten
Evet ya gerci bu durumu yasayan cok kadin davar.vee kisirligin tam uc noktasinda bir durum.Rabbim korusun ya.iste ruhsal.durumlarda etkileyebiliyormus.ben stresli bir insanim ondanda bazi hormonlarim salgilanmiyo diye dusunuyorumTedavi edilebilir diyene bende hic rastlamadim bu gune kadar :/
Bence tamamen genetik bir durum. Bende cok stresliyimdir ama bununla alakasi oldugunu sanmiyorum. Annemde menapoza girene kadar adet duzensizligi yasamis hatta beni 3,5 aylikken ogrenmis. Ayni ona benzemisim iste. Senin de genetiktir bence :)Evet ya gerci bu durumu yasayan cok kadin davar.vee kisirligin tam uc noktasinda bir durum.Rabbim korusun ya.iste ruhsal.durumlarda etkileyebiliyormus.ben stresli bir insanim ondanda bazi hormonlarim salgilanmiyo diye dusunuyorum
Aynen genetikBence tamamen genetik bir durum. Bende cok stresliyimdir ama bununla alakasi oldugunu sanmiyorum. Annemde menapoza girene kadar adet duzensizligi yasamis hatta beni 3,5 aylikken ogrenmis. Ayni ona benzemisim iste. Senin de genetiktir bence :)
Canim pco zayiflarda da olabiliyor konu zaten uzun vadede pco nun kilo aldiriyor olmasi.20.3 Çıktı bende ama doktor pko var diyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?