Pco olup catlatma ignesiyle hamile kalanlar...

Blmiyom ama dktor baktktn sonra dustu benm daha cok yeniydi dvlttkiler neden baktrdn dediler bakilmiyo burda
Canım bu nerdeki devlet hastanesi alttan bakilmaz diyen? Çünkü 1 sene önce bana alttan ultrason baktılar, ilk gittiğimde hamilelik şüphesi ile karından baktı, goremeyince alttan baktı keseyi gördü, bir de kan ver dedi. Ertesi gün kan sonucunu öğrenmek için gidince tekrar baktı, zaten eve gelir gelmez lekelenme başladı, bir sonraki gün de kanama ve düşük. Demek ki ne olur ne olmaz baktirmamak lazımmış diyorum.

Evet bendede pco var tiroid var ama ayarli sürekli doktora gidiyorum rahim filmi cektiler hersey temiz cikti yumurtan catlamiyor dedi onun icin igne vuruyordum puregon ve ovitrelle ignesi 6 ci ayinda hamile kalmistim rüya gibiydi simdi cok korkuyorum

Cnm suan hamilemisin?tiroidin kacti suan kac?

Merhab kizlar pco olupta catlatma ignesiyle hamile kalan var mi ? Ben 1 yillik evliyim dun igne oldum bugun iliskiye girdik bakalimm neolcak .yalniz ben pazar saat 10 da igne oldum bugun 20.00 da iliskiye girdik gecemi girseydim ki beklesemiydim ki bu arada bugun agrim yoktu dun cok vardi ilskiden sonra oldu biraz arada kasigma belime agri giriyo neden ki
Merhaba ben yeni üye oldum ama nasıl paylaşımda bulunacağım bilmiyorum bana yardım edermisin bende pco liyim yardıma ihtiyacım var :(

Back
X