Pco olup inofolic combi ile hamile kalanlar ?

livaogretmen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2019
143
60
18
Kızlar merhaba . Pco olup inofolic combi ile hamile kalanlar tecrübelerini yazabilir mi ? Ben eczaneden aldım pembe toz olanından . 18 marttan beri adet görmedim hemen baslamalı mıyım nasıl kullanmalıyım? Yorumlarınızı bekliyorum🙏

Ben de combi olanını kullanıyorum 2 nisandan beri.alır almaz hemen başladım 1 iftardan sonra 1 tane de sahurda alıyorum

Kızlar merhaba . Pco olup inofolic combi ile hamile kalanlar tecrübelerini yazabilir mi ? Ben eczaneden aldım pembe toz olanından . 18 marttan beri adet görmedim hemen baslamalı mıyım nasıl kullanmalıyım? Yorumlarınızı bekliyorum🙏
Doktor bana inofolic pembe kutu haptsn verdi pcosum. Ben direk basladim zaten 10 gun içinde de denk geldi adet oldum, beklemedim yani çünkü 15 gun içinde etkisini göstermeye başlıyormuş.

bende ınofolic combi kapsül olarak günde bir defa kullanmıştım. ikinci ayda hamile olduğumu öğrendim ama aynı zamanda ovulasyon testine de başlamıştım. Hangisi etkili olmuştur bilemiyorum şuan 27. haftadayım :anneadayı:.

Doktor bana inofolic pembe kutu haptsn verdi pcosum. Ben direk basladim zaten 10 gun içinde de denk geldi adet oldum, beklemedim yani çünkü 15 gun içinde etkisini göstermeye başlıyormuş.
Bende dün aksam basladim bakalim insallah adet olurum vucudum sisti artik tesekkur ederim yorumunuz icin 😊

bende ınofolic combi kapsül olarak günde bir defa kullanmıştım. ikinci ayda hamile olduğumu öğrendim ama aynı zamanda ovulasyon testine de başlamıştım. Hangisi etkili olmuştur bilemiyorum şuan 27. haftadayım :anneadayı:.
Ay maşallah Allah hayırlı kolay doğumlar versin hamilelerin duası kabul olurmus bizede eder misiniz 🙏

Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin inşallah, pcos var miydi sizde de? Darısı başımıza insallah

Ben 2 kutu kullanmistim .. 2. Aşılamam yapılacak ti ama 4 yumurtam büyüdüğü için iptal edilmisti ama kendi tutunmuş Allahin izniyle 😊 inofolic combi nin de yararı olduğunu düşünüyorum ama şekeri azaltmistim birde

Ben 2 kutu kullanmistim .. 2. Aşılamam yapılacak ti ama 4 yumurtam büyüdüğü için iptal edilmisti ama kendi tutunmuş Allahin izniyle 😊 inofolic combi nin de yararı olduğunu düşünüyorum ama şekeri azaltmistim birde
İnofolic combi mavi olanı mı kullandınız? Ve Günde iki adet mi kullandınız ☺️

Hayırlı olsun bebeğiniz🧿 tecrübeniz olduğubiçin soruyorum Adetinizin kaçıncı günü öğrendiniz acaba gebeliği ,nasıl ve belirtileriniz den bahsedebilir misin biraz
Cok teşekkür ederim 😊 Ben pko olduğum için ve asilama tedavisinde olduğum için hani adet tarihim belli değildi. Zaten iptal edilmişti asilama. Ben tahmini olarak düşündüğüm de bir a önceki tarihle 3 gün flan geçmişti. Dedim heralde kist oldu yumurtalar çok.. sogan kuru yapmadan test yaptim çıktı 😊 koyu şekilde ..
Valla kişiye göre değişir aslında belirtiler hatirladiklarim birgün göğsüm kaşınıyor du agriyo du bigun kuyruk sokumu ağrısıyla uyanmıştım mesela.. akintim flan normel di diyebilirim. Kasık ağrım oluyordu ama ben hep yumurtalar a pko ya ona buna bağladım. Baş dönmesi oluyodu.. Ama dediğim gibi bazıları tek birgün lik belirtiler
Bide bulanti veya çoğu belirtiyor hemen beklemeyin mesela bulanti benim 7 yada 8. Hafta da başladı tiksinme flan hemde birden😫
Rabbim den dileğim en yakın ve en hayırlı zamanda nasip etsin isteyen herkese 😍😇

Back
X