• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PCO Teşhisi - Tahlil değerlendirmesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Cici
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Cici

Serzeniste
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2006
6
0
86
İstanbul
Merhaba,

düzensiz adetten ve adet dönemi aşırı kanamadan dolayı doktora gittim ( bunların yanı sıra çok kısa bir sürede hızlı kilo alışımda etkendi ) . doktorum şüphelerinin hafif düzeyde PCO olduğunu söyledi ve doğum kontrol hapına başladım, yalnızca bir paketi bitirmemi daha sonrasında düzenli adet görmez isem ilaç ile adet söktürücü yönetimini uygulayacağını söyledi. Değerlerim aşağıdaki gibidir. Görünen değerler hakkında bilgi verirseniz sevinirim.
fsh;6,38 - lh;8,63 - tsh;2,84 - t3; 3,63 - estradiol; 45,09

Merhaba,

düzensiz adetten ve adet dönemi aşırı kanamadan dolayı doktora gittim ( bunların yanı sıra çok kısa bir sürede hızlı kilo alışımda etkendi ) . doktorum şüphelerinin hafif düzeyde PCO olduğunu söyledi ve doğum kontrol hapına başladım, yalnızca bir paketi bitirmemi daha sonrasında düzenli adet görmez isem ilaç ile adet söktürücü yönetimini uygulayacağını söyledi. Değerlerim aşağıdaki gibidir. Görünen değerler hakkında bilgi verirseniz sevinirim.
fsh;6,38 - lh;8,63 - tsh;2,84 - t3; 3,63 - estradiol; 45,09

Merhaba ,

Değerlerinizi incelediğimde PCO ile uyumlu görülüyor.Adet düzensizliğinden şikayet ediyor iseniz ve çocuk i,steğiniz yok ise doğum kontrol hapını daha uzun süreli kullanmanızı öneririm

Saygılarımla

Back