pco ve aşrı kilo

DeliKizinDirdiri

Yangına Körük , Kavgaya Sırık...
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2008
6.155
428
363
1,5 yıl önce pco tanısı aldım aşırı bir kilo (85 kiloyum boyum 163) ve tüylenmede artış söz konusu (tüylerim daha hızlı çıkıyor eskisine nazaran onun dışında bir tüylenme yok)
adana ya yeni taşındım ve tadevi olup bebek sahibi olmak için düzenli bir biçimde doktora gitmek istiyorum ancak nereden başlayacağımı bilmiyorum
geldiğim şehirde 5 doktora gittim ama yapılan tedavilerden sonuç alamadım adanda henüz bir doktora gitmedim
ne yapmalıyım ve bana adanada tavsiye edebileceğiniz bir meslektaşınız var mı?
teşekkürler

canım benim bende senin gibi pkoluydum tedavi oldum düzene girdi en azından kilo ver derim ozaman herşey yoluna giriyo ben çok kilo verdim pkonun düşmanı kilo bunu sakın unuttma:17::17::17::17::17:

pco luların hormon dengesi bozulduğundan kilo alamada artış (çabuk kilo alma vb)
kilo vermede zorluk oluşur...
kilo verirse hormonlareın dengeye girmesi daha kolay olur hatta ilaca gerek kalmaz

arkadaşlar polikistik over miom yada çikolata kistleri düşmanı olan bir şey keşfettim bende pko luyum 2 aydan beri kullanıorum tavsiye ederim sizede içecek kullanıyorum aloe vera ve kistlerim eridi resmen doktorum en son kürtajla temizlencek başka çaresi yok demişti kontrole gittiğimde ne yaptın dedi korktum kötü bişi varmı dedim ne yaptıysan devam et dedi buna ilave olarak arı sütüde kullanıorum
msn adresimi yazayım geniş bilgi için bana ulaşabilirsiniz daha fazla strese girmein aysegulpat41@hotmail.com mail atın ben dönderim size psikolojinizi daha fazla bozmayın

1,5 yıl önce pco tanısı aldım aşırı bir kilo (85 kiloyum boyum 163) ve tüylenmede artış söz konusu (tüylerim daha hızlı çıkıyor eskisine nazaran onun dışında bir tüylenme yok)
adana ya yeni taşındım ve tadevi olup bebek sahibi olmak için düzenli bir biçimde doktora gitmek istiyorum ancak nereden başlayacağımı bilmiyorum
geldiğim şehirde 5 doktora gittim ama yapılan tedavilerden sonuç alamadım adanda henüz bir doktora gitmedim
ne yapmalıyım ve bana adanada tavsiye edebileceğiniz bir meslektaşınız var mı?
teşekkürler

Merhaba ,

Adanada BSK Hastanesinden Dr.Selen SEZGİNSOY ile görüşebilirsiniz.

Saygılarımla

Back
X