Herhangi bir sorunumuz yok canım bizde bekliyoruz aynı durumdayiz PCO da yok ama olmadı hayırlısı diyelim inşallahMerhaba hanımlar ben de pco var ama doktora gittim muayene etti hiç bir sıkıntı yok eşime de test yaptılar onunda değerleri normal çıktı rahim filmi çekindim onda da hiç bir sorun çıkmadı doktor 3 ay bekleyin dedi bekledik ama pozitif çizgiyi göremedim 3 senedir bekliyoruz bi fikir verirmisiniz ne yapabilirim
Şubat ayında deniycez inşallah olur beklemesi zorHerhangi bir sorunumuz yok canım bizde bekliyoruz aynı durumdayiz PCO da yok ama olmadı hayırlısı diyelim inşallahaşılama denedin mi ya da tüp bebek için görüşme yaptın mı ben bir aşılama denedim olmadı Şubat ayında tüp bebek için görüşme yapacağım
Ewet yapıyoruzYumurta takibi yapıyor musunuz
Aşılamayi tavsiye etmem ama yine de sizin kararınız hayırlısı olsunŞubat ayında deniycez inşallah olur beklemesi zor
Aşılamayi tavsiye etmem ama yine de sizin kararınız hayırlısı olsun.
Anladım , hakkınızda hayırlısı neyse o olsun evet ben 30 yaşındayim tüp bebek son çareTüp bebek istedim ama en son aşama o olduğu için yapmıyorlar yaş 20 olunca beklemeyi öneriyolar
Ewet maalesef ki öyle her yolu denemekten başka da çare yokBir doktorla konuşmuştum. Pcolu olan her 5 hasta aynı tedaviye cevap vermeyebilir. Bir tanesi kendiliğinden hamile kalır, biri yumurta takibiyle, biri ilaç ile, biri aşılama son çarede tüp bebek demişti.
Derdini veren dermanını da verir elbet bizimkisi de aramak inşallahEwet maalesef ki öyle her yolu denemekten başka da çare yok
Verir inşallahDerdini veren dermanını da verir elbet bizimkisi de aramak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?