pcolu olup aşılama yapanlar yardım!!!

Mrb hoşgeldin aramıza :) senin bebiş ne zamandan beri bekletiyo sizi :) bir de 2. Aşılama yapıldı mı ya da ne zaman yapılacak?

1 yıldır istiyoruz cnm
suanda kırmızıları gördümm

1 yıldır istiyoruz cnm
suanda kırmızıları gördümm

Sizin bebişin de vakti gelmemiş daha desene ( Rabbim en hayırlı zamanda hayırlı evlatlarla sevindirsin hepimizi.ben de bekliyorum bugün aşılamanin 5.Günü ama fazla da umutlanmak istemiyorum.senin de dediğin gibi tutma şansı düşük.tabi ki Allâh' tan umut kesilmeZ olursa mucize olacak :)

insallah en kısa zamanda annis oluruz cnmm yaaa

insallah en kısa zamanda annis oluruz cnmm yaaa

İnşallah canım ya kendini yıpratma bak ben de çok ağladım bazıları hiç dr yüzü görmeden hamile kalırken neden ben her ay dr a gittiğim halde hamile kalamıyorum dedim. Ama hastanede o kadar çok senelerdir anne olamayan bayanla tanıştım ki inan benim iki yıldır olmuyo demeye utanır hale geldim.empati kurmaya çalıştım ben Son iki yılımı böyle geçirdim onların ise kimisi 4 yılını, kimisi 8 yılını...sonra buna da hamdolsun dedim ve kendime söz verdim bu ay olmazsa üzülmicem ya da en azından ağlamicam.tüp bebeğe geçene kadar 5 aşılama hakkım var.5 denemeden biri tutar herhalde diye düşünüyorum tutmazsa da artık tüp bebek Olur napalim :)

haklısın sanırım .. nasip cnm ya ins.fazla bekletmez sıpalarımızz

Çok güzel olmuş ya ben telden yazıyorum çıkmıyo bu simgeler :) inşallah hamile olduğumuzu öğrenince böyle seviniriZ :))

ben de pco luyum .1 sene tedavi gördüm ilaç ,aşılama ,iğne derken nasip olmamıştı.sonunda bıraktım tedaviyi 6 ay geçmişti .öğretmenim ben 15 tatilde sogan suyuna basladım.25 ocak başladım 8 şubat bitti ve ilk adetimden 60 gün geçmişti ki 14 martta doktora gittim 6 haftalık hamileymişim bunu öğrendim.geriye doğru sayınca 8 şubat oluyor:) aşılamanı ol olmazsa da üzülme ben hepten bırakmıştım umursamıyordum artık annemin zoruyla içtim soğan suyunu.neyse nasip oldu ama sıkıntım var kan tahlili yaptı kalp atısını duyduktan sonra toxoplasma diye bir sey cıktı kanımda ...bu da bebek için riskliymiş çiğ etten kedi pisliğinden bulaşan bi mikropmuş...anlayacağın tam yine stresli birseyler cıktı ..bebek düşünüyorsan çiğ ete ,çiğ yiyeceklere el temizliğine dikkat et..rabbim yardımcın olsun inşallah hayırlı haberleri en kısa zamanda alırsın....

çok tşk edrm.meslektaşımçarşamba yumurta takibine başlicam.ve sonrasında aşılama inş.

Soğan suyunu ben de içtim iki hafta boyunca ama sonrasında 3 ay yine hamile kalamadim.şimdi aşılama yapıldı.biliyorum Rabbim sınıyo beni, hepimizi.bazen düşünüyorum ve diyorum ki hamilelik öncesi sınanmak hamilelikte veya bebek doğduktan sonra sorun yaşamaktan daha iyi.çevremde çok kolay hamile kalıp bebek doğduktan sonra bebekle ilgili sorun yaşayan tanıdıklarım var.Rabbim öylesinden korusun diyorum.

Mrb ben varım :) mesajini yeni gördüm. Bana geçtiğimiz perşembe ilk aşılama yapıldı.bugün 4.günüm merak ettiğin şeyleri sorabilirsin
canım mrb ne oldu aşıla sonucun?ben bu ayıb 14ünde oldum aşılamamı.ilk aşılama.yarın 14. gün olck.test yapsam çkar mı acaba?idrar testi.progestan da kullanıyorum ve bırakmaya korkuyorum.bıraksam adet olrm dye((((inş hamilesindir.amiiin....

test yaptım negatif çıktı(((((((((((((((((((((((((((((((((((bıktım artık her ay kendime acımaktan((((((((((((((((((((((((((((((((((

canım ya inşallah bebişine kavuşursun en kısa zamanda. benimde adet düzensizliğim vardı ben dereotu ve soğan küründen fayda gördüm 28 günde bir oluyorum adet artık. keşke ilaç tedavisine başvurmadan bitkilerden şifa bulsan.. onlar ilaçtan daha etkili ve yan etkisiz.. tekrar geçmiş olsun canım

canım dere otu ve soğanı nasıl bi arada kullandın?????????????daha önce nasıl adet görüyodun?ben ilaçsız adet göremiyorum

Mrb ilk aşılama tutmadı bir ay ara verildi bakalım bu ay tekrar gitcem
mrb...hm hakkında hayırlısı...benim de aşılama tutmadı ve ben de bu ay ara verdim.hakkımızda hayırlısı olsun inş.

Amin canım bugün hastalandım çarşamba gitcem hastaneye.bu bebişler bizi baya uğraştıracak :)
valla gelsinler de uğraşmaya da razıyzher ay hüsran mahfediyoben ne de olsa kendiliğmden adet olamadığım için ayın 1inde söktürücü kullancam.ancak gerisi sonra.....
inş senin tutar bu sefer.amiiiin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…