- 21 Ekim 2016
- 380
- 155
- 23
Allah razi olsun hic ama hic umudum yoktu bugun sabah idrar testim negatifti daha adetim yarindi bende gittim beta hcg verdim 29.1 pozitif yaziodu doktor gulerek ve sevinerwk hadi hayirli olsun dediGozunaydin valla cok sevindim dileklerin kabul oldu bende 12. Gunumdeyim gidip kan versem mi bilemedim
2 gun daha sık disini neolur bende zorladim bugun test yapatramadim bi turlu gittim para buldum yaptrdimGozunaydin valla cok sevindim dileklerin kabul oldu bende 12. Gunumdeyim gidip kan versem mi bilemedim
Canim 29.1 pozitif cikti doktor baslmis dediAmin cnm Rabbim isteyen herkese hayrlsiyla nasp etsin insallah bi beta hcg yaptr 14.gunundesn sanrm varsa ckar bnada habr ver merak ettm ☺
Doktora sordum bndd hic belirti yok yerlesme kanammsi flanda yok dedim oda aman olmasin knama flan dediKiz sans eseri gordum konu actigini hadi gozunaydin yaa valla hamilesin gozukuyoo gozunaydin cok sevindim senin adinaa muradina erdin at bi sevinc cigligiii darisi keske benim basima olsa pazar gunu mutlaka tekrarla iki katina ciktiysa tamamdir.bak belirtim yok die nasil tereddut ediodun demekki oda sebebiymis
Ay cnm inanki cok sevndm bak tereddutluydn hadi hayrlsi olsn insallahCanim 29.1 pozitif cikti doktor baslmis dedi
Benmde 12.gun ckmsti icini ferah tut insallah sennde vardrWalla gidioz bizde sıkamadi esim disini seninkini gorunce panik olduk heralde devlette acildede bi ton sokranirlar simdi ozele gidioz negatifsede ogrenecez kurtulacaz artik napalim ayaklarim geri geri gidio suan valla
Malesef benimki yokmus kismet artik ne diyelimki nasip ne kac cikti degerin cnm ya belki gec dollenmedir belli olmazzz
Canm kac cikti dgerin belki gec dollenme olmisturMalesef benimki yokmus kismet artik ne diyelimki nasip ne zaman olursa
canm doktorunla konuztunmu benm doktorum hayirli olsun dedgi halde sevinemiyorjm bile artis olcakta keseyi gorcez kalp atisini dinlicez cok daha stresli bi surec benmki suanYok bea sanmiorum 0.1 cikti ihtimal bile yok yani napalim artik diorum canim demekki zamani deil biraz bi kendi halimize birakalim yeni yilda tup bebek bakariz artik iki tane olur belkimm
Ah cankm benim yaaa saliyida bi atlayymdaKendine dikkat et sadece yeter
Bu arada doktor sonuc gordumu sendeeAh cankm benim yaaa saliyida bi atlayymda
Ins bi anda olurda sok olursun sende ins bebisin sana tez vakitte gelir ne olur dua et surekliYok bea sanmiorum 0.1 cikti ihtimal bile yok yani napalim artik diorum canim demekki zamani deil biraz bi kendi halimize birakalim yeni yilda tup bebek bakariz artik iki tane olur belkimm
Merhaba keseyi gördünüz mü ne durumdasınız şuan da, bnde pcoluyum ve aşılama yaptırdımda sizin durumunuz nasıl seyrediyo merak ettimAh cankm benim yaaa saliyida bi atlayymda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?