Pcolu olupta asilamanin son gunleri yasananlar tecrubelerinizi bekliyorum

Gozunaydin valla cok sevindim dileklerin kabul oldu bende 12. Gunumdeyim gidip kan versem mi bilemedim
Allah razi olsun hic ama hic umudum yoktu bugun sabah idrar testim negatifti daha adetim yarindi bende gittim beta hcg verdim 29.1 pozitif yaziodu doktor gulerek ve sevinerwk hadi hayirli olsun dedi

Doktora sordum bndd hic belirti yok yerlesme kanammsi flanda yok dedim oda aman olmasin knama flan dedi

Walla gidioz bizde sıkamadi esim disini seninkini gorunce panik olduk heralde devlette acildede bi ton sokranirlar simdi ozele gidioz negatifsede ogrenecez kurtulacaz artik napalim ayaklarim geri geri gidio suan valla

Yok bea sanmiorum 0.1 cikti ihtimal bile yok yani napalim artik diorum canim demekki zamani deil biraz bi kendi halimize birakalim yeni yilda tup bebek bakariz artik iki tane olur belkimm

Yok bea sanmiorum 0.1 cikti ihtimal bile yok yani napalim artik diorum canim demekki zamani deil biraz bi kendi halimize birakalim yeni yilda tup bebek bakariz artik iki tane olur belkimm
canm doktorunla konuztunmu benm doktorum hayirli olsun dedgi halde sevinemiyorjm bile artis olcakta keseyi gorcez kalp atisini dinlicez cok daha stresli bi surec benmki suan

İyi dusun bence hepsi guzelce olur artik gerisini zamana birak sevinemiorum bile deme bence ani yasa kac yildir bunu bekliodun bugunde bunun sevincini yasayabil guzelce

Ins bi anda olurda sok olursun sende ins bebisin sana tez vakitte gelir ne olur dua et surekli

Oyle yapiyorum canim Allah buyuk banada yazmistir elbet bigun inaniyorum kismet ne zamansa o zaman olur bi kac ay bi dinleniyim bakalim 1.5 yildir strese boguldum ocak ayinda tup bebek merkezine gideriz yeni yil yeni umutlar getirir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…