Merhabalar geçen ay çok yüksek ihtimalle kimyasal gebelik geçirdim.hafif derecede pcosluyum ,döngülerim 28 max 30 gündür yıllardır böyle düzenlidir. geçen ay ilk kez dokuz günlük bir gecikmenin ardından iki günlük yoğun bir kanama yaşadım bütün testlerim silikti vs vs her neyse.bu ay bat normal döngüme göre 12-14 Nisan arası olmalı, gecikmeden önceki ay 28. Gün regl olmuşum mesela. Yumurtlama takibini düzenli yapmadım ama 25 i civarı gerçekleştiğini düşünüyorum.yaklaşık beş altı gün regl olacakmışım gibi ağrı çektim.bu ay açıkçası bir beklentim yok ama.dün akşam yediğim kendi yaptığım kekten bir anda midem bulanmaya başladı ve gece uykumdan uyanıp midem çıkana kadar beş altı kere afedersiniz kustum.(keki yiyen çok kişi var onlara bir şey olmamış

)aman aman bir değişikliğim yok bir de parmaklarım şişmiş bayağı yüzüğümden anladım ,ayrıca sürekli bol bol akıntısı olan biri olmama rağmen bu ay kupkuruydum iki üç gündür çok sayılamayacak normallikte beyaz akıntım var.alt karnımda sürekli bir rahatsızlık hissediyorum arada kramp tarzı şeyler olup geçiyor .bu kadar.sabah yaptığım test negatifti.aslında hiç umudum yoktu dünkü kusma kafamı karıştırdı .olsa test de çıkardı da diye düşünüyorum zaten ben bu pcostan dolayı öyle hemen hamile kalabileceğimi de düşünmüyorum açıkçası ama ne diyorsunuz olabilir mi ya da benzerlerini yaşayan var mı?

şimdiden çok teşekkürler.