• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pcos Adete iki üç gün kala kusma, kafa karışıklığı lütfen bakar mısınız😌

evet ben de kimseyle paylaşmıyorum çevremden kimseyle asla ,burası iyi geliyor iyi insanlar iyi ki var 💕Sağolasın sen de aynı şekilde yapabileceğim bir şey olursa buradayım ,paylaş tabi ki hayırlı geceler😇
Cnm bakarmısın. Bugün dayanamadm test yaptm evde teste baksana bi

Eklentiler

• IMG_20260415_134248.webp
    IMG_20260415_134248.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_20260415_134234.webp
    IMG_20260415_134234.webp
    6 KB · Görüntüleme: 51
Aa var görünüyor hemen mi çıktı ve markası ney bu testin? Ama hangi test olursa olsun kuruma çizgisine benzemiyor bayağı renkli.bence var ya 😍
5 dakikanın içinde çıktı. Awox marka internetten sipariş ettm. Bilmiyorum baya da belli fotoğrafda kalite düştüğü için öyle normalde daha belirgin. Eczanedeki testlerden dolayı testlere inancım kalmamıştı ama awoxu çok övüyolar o yüzden almıştn. Bugün de aklıma kurt düştü. Duphastondan sonra lekelenmem oluyordu. Acava dedim geç döllenme falan olabilir mi die düşündüm yaptm sonuç bu. Sence doğrumudur

5 dakikanın içinde çıktı. Awox marka internetten sipariş ettm. Bilmiyorum baya da belli fotoğrafda kalite düştüğü için öyle normalde daha belirgin. Eczanedeki testlerden dolayı testlere inancım kalmamıştı ama awoxu çok övüyolar o yüzden almıştn. Bugün de aklıma kurt düştü. Duphastondan sonra lekelenmem oluyordu. Acava dedim geç döllenme falan olabilir mi die düşündüm yaptm sonuç bu. Sence doğrumudur
Bence avox en güvenilir testlerden doğrudurr ,istersen bir tane daha yapıp kan ver 🥰🥰

Ay inşallah vardır da hayal kırıklığı yaşamam bir kez daha. En iyisi kan vermek yarın kan vereym bakalm ne olck
Hayır ya ben yaşayacağını düşünmüyorum hiç sanmıyorum ama öyleyse bile umutsuzluğa hiç gerek yok. her şeyin hayırlısı en güzel şekilde olsun,bekliyorum gelişmeleri😍🫶🏻🙏🏻🥹

Hayır ya ben yaşayacağını düşünmüyorum hiç sanmıyorum ama öyleyse bile umutsuzluğa hiç gerek yok. her şeyin hayırlısı en güzel şekilde olsun,bekliyorum gelişmeleri😍🫶🏻🙏🏻🥹
Amin canm benim. Bir de sana bişey sormak istiyorum bu üstüne görme falan diolar o konu hakkında bilgin var. Mı? Benim lekelenmem var ama adet kanamasına dönecek gibi acaba geç döllenme olmuş olabilir mi ne dersin?

Amin canm benim. Bir de sana bişey sormak istiyorum bu üstüne görme falan diolar o konu hakkında bilgin var. Mı? Benim lekelenmem var ama adet kanamasına dönecek gibi acaba geç döllenme olmuş olabilir mi ne dersin?
Pek bilgim yok ama buradan gördüklerime göre sizin ki yerleşme kanaması olabilir .üç dört gün lekelenme şeklinde sürenler bile var.üstüne görmeye tıbben imkansız diyorlar ama bizzat yaşadığını iddia eden de çok kadın var onu bilmiyorum,bence sizinki pıhtılı kan gibi değilse yerleşme olabilir 🫢

Pek bilgim yok ama buradan gördüklerime göre sizin ki yerleşme kanaması olabilir .üç dört gün lekelenme şeklinde sürenler bile var.üstüne görmeye tıbben imkansız diyorlar ama bizzat yaşadığını iddia eden de çok kadın var onu bilmiyorum,bence sizinki pıhtılı kan gibi değilse yerleşme olabilir 🫢
Anladm cnm. Hayırlısı olsun varsa da yoksa da. Ama sabah gidip sağlık ocağından bi kan verim sonra doktoruma giderm. En azından kafamdaki sorular gider

Merhabalar geçen ay çok yüksek ihtimalle kimyasal gebelik geçirdim.hafif derecede pcosluyum ,döngülerim 28 max 30 gündür yıllardır böyle düzenlidir. geçen ay ilk kez dokuz günlük bir gecikmenin ardından iki günlük yoğun bir kanama yaşadım bütün testlerim silikti vs vs her neyse.bu ay bat normal döngüme göre 12-14 Nisan arası olmalı, gecikmeden önceki ay 28. Gün regl olmuşum mesela. Yumurtlama takibini düzenli yapmadım ama 25 i civarı gerçekleştiğini düşünüyorum.yaklaşık beş altı gün regl olacakmışım gibi ağrı çektim.bu ay açıkçası bir beklentim yok ama.dün akşam yediğim kendi yaptığım kekten bir anda midem bulanmaya başladı ve gece uykumdan uyanıp midem çıkana kadar beş altı kere afedersiniz kustum.(keki yiyen çok kişi var onlara bir şey olmamış 😅)aman aman bir değişikliğim yok bir de parmaklarım şişmiş bayağı yüzüğümden anladım ,ayrıca sürekli bol bol akıntısı olan biri olmama rağmen bu ay kupkuruydum iki üç gündür çok sayılamayacak normallikte beyaz akıntım var.alt karnımda sürekli bir rahatsızlık hissediyorum arada kramp tarzı şeyler olup geçiyor .bu kadar.sabah yaptığım test negatifti.aslında hiç umudum yoktu dünkü kusma kafamı karıştırdı .olsa test de çıkardı da diye düşünüyorum zaten ben bu pcostan dolayı öyle hemen hamile kalabileceğimi de düşünmüyorum açıkçası ama ne diyorsunuz olabilir mi ya da benzerlerini yaşayan var mı?😌şimdiden çok teşekkürler.
Geçen ay aynı şeyleri yaşamışız hafif piko görünümü var bende de fakat adetlerim çok düzenlidir en fazla 2-3 gün ileri ya da geriye atar geçen ay 11 gün geciktim ve 12.gün hasta oldum normalde 6-7 gün süren hastalığım ilk 2 gün yoğun kanama 3 gün lekelenme 4 günde tamamen kesildi bir sorun var dedim kendi kendime bu ayda tam aksine hiçbir şekilde ne kendimde belirti arıyorum ne de yumurtlamayı kafaya çok takıyorum doktorum bana günaşırı ilişki demişti elimizden geldiğince gün aşırı ya da 2-3 güne bir ilişki yaşadık belirsiz de takip etmiyorum hiçbir şey yapmıyorum sadece geçen aylardan farklı olarak ilk defa iki gündür göğüs ucuma dokunamıyorum dokununca acıyor böyle sızlıyor Bir de çok hafif mide bulantım oluyor yaklaşık 5-6 gün önce sağ kasığıma çok şiddetli bir ağrı saplandı bildiğin uyuyamadım ve hareket edemedim 2 gün sürdü aralıklarla yani gece oldu ertesi gün gün içinde bir şey olmadı akşam tekrar oldu iki gün bu şekilde gitti yumurtlamaya bağlıyorum muhtemelen o dönem yumurtladım ilişki de oldu ve şu an yumurta kokusundan tiksinmeye başladım burnuma değişik kokular gelmeye başladı ama bunları asla kesin hamileyim ya da hamilelik belirtisi mi acaba diye düşünmüyorum çünkü 2-3 aydır kafaya çok fazla takıyorum ve taktıkça negatifi gördükçe daha da bunalıyorum bu ay hiç takmadım kafaya Allah doğru zaman nasip edecek buna inanıyorum ve Allah'a dua ediyorum sadece Allah isterse her şekilde nasip eder zaten. Umarım dualarımız en kısa sürede kabul olur ✨🙏🏻

Geçen ay aynı şeyleri yaşamışız hafif piko görünümü var bende de fakat adetlerim çok düzenlidir en fazla 2-3 gün ileri ya da geriye atar geçen ay 11 gün geciktim ve 12.gün hasta oldum normalde 6-7 gün süren hastalığım ilk 2 gün yoğun kanama 3 gün lekelenme 4 günde tamamen kesildi bir sorun var dedim kendi kendime bu ayda tam aksine hiçbir şekilde ne kendimde belirti arıyorum ne de yumurtlamayı kafaya çok takıyorum doktorum bana günaşırı ilişki demişti elimizden geldiğince gün aşırı ya da 2-3 güne bir ilişki yaşadık belirsiz de takip etmiyorum hiçbir şey yapmıyorum sadece geçen aylardan farklı olarak ilk defa iki gündür göğüs ucuma dokunamıyorum dokununca acıyor böyle sızlıyor Bir de çok hafif mide bulantım oluyor yaklaşık 5-6 gün önce sağ kasığıma çok şiddetli bir ağrı saplandı bildiğin uyuyamadım ve hareket edemedim 2 gün sürdü aralıklarla yani gece oldu ertesi gün gün içinde bir şey olmadı akşam tekrar oldu iki gün bu şekilde gitti yumurtlamaya bağlıyorum muhtemelen o dönem yumurtladım ilişki de oldu ve şu an yumurta kokusundan tiksinmeye başladım burnuma değişik kokular gelmeye başladı ama bunları asla kesin hamileyim ya da hamilelik belirtisi mi acaba diye düşünmüyorum çünkü 2-3 aydır kafaya çok fazla takıyorum ve taktıkça negatifi gördükçe daha da bunalıyorum bu ay hiç takmadım kafaya Allah doğru zaman nasip edecek buna inanıyorum ve Allah'a dua ediyorum sadece Allah isterse her şekilde nasip eder zaten. Umarım dualarımız en kısa sürede kabul olur ✨🙏🏻
Çok teşekkürler inşallah 🙏🏻Gerçekten geçen ay benziyormuş ,benim de iki gün boyunca çok yoğun bir kanamam vardı ilk geldiğinde afedersiniz ama kan işiyor gibiydim sonra büyük pıhtılar vs geldi normalde Reglim 7 gün normal kanamalı sürer ,ama geçen ay 2.günden sonra sadece çamur gibi lekelenme yaşadım 5 6 gün boyunca ,çok garipti ve tüm testlerim silik çizgi hatta en son koyuydu kanamadan sonra tek çizgiye döndü.ve bu ayda battan bir gün önce peçeteye çok küçük nokta nokta açık renk kan geldi sonra normal beyaz akıntım devam etti. gecikmenin 4.günündeyim ama dün yaptığım test negatifti.ara ara bacağıma keskin bir ağrı giriyor geçiyor ,kasıklarım gergin alt karnımda çok garip bir rahatsızlık var. Ama yerleşme vs olsaydı artık çıkardı diye düşünüyorum sanırım başka bir sorun var diye düşünmeye başladım.sizin belirtileriniz de varmış adeti bekleyin umarım hamilesinizdir😌

Kızlar merhaba reglime şu an tam 7 gün var. Son reglimin ilk günü 19 Nisandı son günü 24 Nisandı. Yumurtlama günlerini değerlendirdik. Reglime 7 gün var dün akşam açık pembe çok az şekilde akıntım geldi bu gün çok yoğun bir şekilde beyaz akıntım devam ediyor. Diğer belirtiler olarak sol göğsümde resmen yanma şeklinde ağrı hissediyorum sağ göğsümde de var ama soldaki kadar yoğun değil. Bir de karnımda göbek deliğimden aşağı kasığıma doğru bir çizgi var internetten araştırdım linea nigra olarak geçiyormuş gebelik belirtisi olabilirmiş ama erken gibi benim zamanım için. Göğüs uçlarımda renk koyulaşması var. Sol kaşığımda batma şeklinde ağrı oluyor ve arada kaşığımın ortasına doğru da geçiyor. Yüzümde sivilce çıkmazdı ve sağ alnımın üstünde bi kaç tane sivilce var ve yanağımda bi kaç tane. Ben daha önce reglimden bu kadar süre önce böyle şeyler hiç yaşamadım genelde kaşık ağrım regli olacağım gün olur ve göğüs hassasiyeti hiç yaşamam. Benim gibi belirtileri olan ve hamile olan var mı lütfen yazın

Back
X