Pcos amh lh fsh değeri

Amh değerim 4.12 FSH 5 lh 11 çıktı pcos olduğum söylendi yaşım 29 anne olmam çok mu zor korkuyorum
Hiç korkmana gerek yok. Zaten 10 kişiden 7 si pcos. Bende de pcos var tedavi oluyorum bebek istiyoruz. Yaşın çok da geç değil ama zamanında baktırmak şart. İlerleyen yaşlarda daha zor malesef

Hiç korkmana gerek yok. Zaten 10 kişiden 7 si pcos. Bende de pcos var tedavi oluyorum bebek istiyoruz. Yaşın çok da geç değil ama zamanında baktırmak şart. İlerleyen yaşlarda daha zor malesef
Eşim istemiyoe çocuk yok zamanı değil diyor 5 yıldır ama ben yaşım geçiyor diyorum

Eşim istemiyoe çocuk yok zamanı değil diyor 5 yıldır ama ben yaşım geçiyor diyorum
Yani siz bilirsiniz ama her şey zamanında güzel. Çünkü yaş 35 oldu mu hormonlar da değişio Allah korusun kimisinde erken menepoz olduğu ortaya çıkıo. Zamanında baktırılması tedavi olmanız çok önemli zaten pcos olanlar malum hemen hamile kalamıo. Bende 3 senedir evliyim. İlk sene biz istemedik 2. Sene kendimiz denedik olmadı. 3. Sene de artk bi doktora başvurduk yaklaşık 1 senedir tedavi oluyorum ama henüz bi gebelik oluşmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…