Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba, olur. Eğer maddi imkanınız el veriyorsa acilen tüp bebeğe başlayın vakit kaybetmeyin. Doğal yolla beklemek zorlu bir süreç olabilir. Yaşınız kaç?
Merhaba, olur. Eğer maddi imkanınız el veriyorsa acilen tüp bebeğe başlayın vakit kaybetmeyin. Doğal yolla beklemek zorlu bir süreç olabilir. Yaşınız kaç?
Tabi ki olabilir asla olmaz demiyorum fakat yıpranabilirsiniz. Doktorunuz muhtemelen 6 ay doğal yolla deneyin diyecektir, eliniz bomboş da çıkabilirsiniz amh düşük olduğu için devlet tüp bebeği karşılayabilir belli şartları var araştırın isterseniz.
Tabi ki olabilir asla olmaz demiyorum fakat yıpranabilirsiniz. Doktorunuz muhtemelen 6 ay doğal yolla deneyin diyecektir, eliniz bomboş da çıkabilirsiniz amh düşük olduğu için devlet tüp bebeği karşılayabilir belli şartları var araştırın isterseniz.
Gemini bu test sonucuna silik cizgi olduğunu söylüyor chapgbt negatif diyor işimiz yapay zekaya kalmasın diye buraya da attım ilk idrarla yapılmadı ama idrara sıkışık yapıldı bat a 5 gün var kızlar