• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pcos combinol ilaç

Merhaba combinol ilaç verdi günde iki tane için dedi ama bir tane içsem bir faydasını göremem mi daha önce combinol kullanan oldu mu
Canım ben kullandım günde 1 tane önermişti doktorum artık o mu yoksa başka şeyler mi vesile oldu Allah bilir ama ben hamile kaldım şimdi :) içtiğim vitamin olarak tek o vardı bide b12 iğnesi alıyordum

Lh11 fsh5 prolaktin 8 amh 4.12 çıktı sizin nasıldı
Evet canım doktorum bana tedaviye başlamadan 3 yıldır gebelik elde edemediğimi öğrendiğinde yumurtlamaya yardımcı olması için Combinol önerdi günde 1 tane iç dedi takviye olsun diye değerlerim güncel değil yani geçen seneden tahlillerim var gönderip yanıltmayayım pkosta var bende, aşılama için bu ay tahlil isteyecekti kısmet oldu gebelik inşallah sağlıkla ilerler🌼🥰🧿

Evet canım doktorum bana tedaviye başlamadan 3 yıldır gebelik elde edemediğimi öğrendiğinde yumurtlamaya yardımcı olması için Combinol önerdi günde 1 tane iç dedi takviye olsun diye değerlerim güncel değil yani geçen seneden tahlillerim var gönderip yanıltmayayım pkosta var bende, aşılama için bu ay tahlil isteyecekti kısmet oldu gebelik inşallah sağlıkla ilerler🌼🥰🧿
İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız benim değerlerim sizinki ile benzer mi acaba combinol kullan dedi ama şuan gebelik dusunmesemde değerlerim düzelir inşallah

Doktorunuz kim acaba ve hangi sehir

Back
X