• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pcos duphaston

boncuk21777

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
kızlar selam
ben son reglimi 18 ocakta oldum. 3 martta doktora gittim beta bakıldı negatif geldi. 11 martta duphaston başladım. biteli 10 gün oldu 10 gündür kasık ağrım var ama regl olamadım. daha önce duphaston kullandım ilaç bitince 3 gün içinde regl olurdum. bu kez gebelik olabilir mi acaba? ayın 27 sinde tekrar gittim doktora 1 hafta daha bekle dedi hiçbir şey yapmadı. benzer bir durum yaşayan var mı?

Benim kuzenimde duphaston içti adet olmamıştı gebelik negatifti içtikten sonra da regl gelmedi test yapti hamileydi

Bende regl gecikmesi yaşadım bu ay duohaston içtim ilk gün regl olmaya başladım devam etmedim olunca siz yinede bir test yapın çünkü gebelik varsa tutunmayada yardımcı oluyor

Bende regl gecikmesi yaşadım bu ay duohaston içtim ilk gün regl olmaya başladım devam etmedim olunca siz yinede bir test yapın çünkü gebelik varsa tutunmayada yardımcı oluyor
bende normalde ilaç biter 3 gün içinde regl olurdum ama çok uzadı bu sefer yarın 12. gün
oluyor sabah beta vereceğim sağlık ocağında umarım vardır

02.04 kestim duphaston ne zaman adet geliyor kizlar döngü bozuluyor hala yok adetim bilgi verirseniz sevinirim

02.04 kestim duphaston ne zaman adet geliyor kizlar döngü bozuluyor hala yok adetim bilgi verirseniz sevinirim
Cnm duphastonun bittiği tarihten 10 gün sonrasına kadar olması lazm adetin. Yani ayın 12 sine kadar olmassa bekle sonrasında doktora bi git. Hamilelikten de olmayabilir başka sebeplerden de. Şuan endişe edeceğin bi durum yok.

Cnm duphastonun bittiği tarihten 10 gün sonrasına kadar olması lazm adetin. Yani ayın 12 sine kadar olmassa bekle sonrasında doktora bi git. Hamilelikten de olmayabilir başka sebeplerden de. Şuan endişe edeceğin bi durum yok.
Bugün 5.gun canım normalde adetim bugün gelmesi gerekiyordu gelmedi bekleyim ozaman letu sonrası verdi ama sasmazsa günler iyi olcak 😌😌catlatma iğnesi vurcak hamile kalmazsam

Bugün 5.gun canım normalde adetim bugün gelmesi gerekiyordu gelmedi bekleyim ozaman letu sonrası verdi ama sasmazsa günler iyi olcak 😌😌catlatma iğnesi vurcak hamile kalmazsam
Anladm canm☺️ inşallah gönlünce olur herşey. Bende duphaston kullanıyorum. Halihazırda adet olmadm. İnşallah hamileyizdir bu sefer 💞

Anladm canm☺️ inşallah gönlünce olur herşey. Bende duphaston kullanıyorum. Halihazırda adet olmadm. İnşallah hamileyizdir bu sefer 💞
Adet günün ne zamandı sizin benim 3 gün geçti hala yok ilaci bırakalım 6 gün oldu hamile kalinmazki böyle olunca 7.04 gelcekti adetim hamile kalan duydunmu canim

Normalde benim adetim normaldi letu ya başladı rahim 4mm açıkmış duphaston verdi 24 de başladım 02 04 sonlandırdım 07.04 adet gunum hamile testi yaptım çıkmadı dpo 17.18 oldu hamile kalan kimse olduğunu düşünmüyorum dongulerimi bozdu ☺️☺️☺️

Adet günün ne zamandı sizin benim 3 gün geçti hala yok ilaci bırakalım 6 gün oldu hamile kalinmazki böyle olunca 7.04 gelcekti adetim hamile kalan duydunmu canim
Son adet tarihim 17 şubat cnm. Benim regl 21 gün gecikdi. 19 martta adet olmam lazmdı olmadm. Korkumdan gebelik testi ya da kan testi bakmak istemiyorum. Duphaston kullanıyorum şimdi 3 gün kaldı ilacın bitmesine bakalm daha da olmassa bişeyler vardır. Geç döllenme olursa olabilir cnm. Senin durumun da muallakda yani olma ihtimali var. Biraz daha beklemen lazm ama.

Normalde benim adetim normaldi letu ya başladı rahim 4mm açıkmış duphaston verdi 24 de başladım 02 04 sonlandırdım 07.04 adet gunum hamile testi yaptım çıkmadı dpo 17.18 oldu hamile kalan kimse olduğunu düşünmüyorum dongulerimi bozdu ☺️☺️☺️
Anladığım kadarıyla sen letu ile tedaviye başladn ve doktor sonrasında duphaston verdi. Bunu vermesinin sebebi eğer bebek olduysa düşmesini engellesin die. Eğer olmadıysa adet olman için. E şuan adet olmadığına göre hala bi umut var bence.

Anladığım kadarıyla sen letu ile tedaviye başladn ve doktor sonrasında duphaston verdi. Bunu vermesinin sebebi eğer bebek olduysa düşmesini engellesin die. Eğer olmadıysa adet olman için. E şuan adet olmadığına göre hala bi umut var bence.
Bugün adetim geldi canım 😌😌😌

Adet oldum canim 😌😌😌

Yaaaa kötü olmuş inşallah önümüzdeki aylarda müjdeyi verirsin ☺️ ben daha olmadm bakalm kan vermemek için zor tutuyorum kendimi 😂
Hadi inşallah sen kalırsın sonra bizde kalırız inşallah ben bugun kan verdim hastanede eve geldim adet oldum 🤣🤣🤣🤣duramadım vereyim dedim ama sonu hüsran 🤣🤣🤣

Back
X