Arkadaşlar iyi günler . 3 yıllık evliyiz . Toplamda 3 düşük olayım oldu . İlki düğünden 1 ay sonra farketmedim kanama sonrasında düştüğünü öğrendik . O zamanlar çocuk düşünmediğimiz için 1.5 yıl yasmin doğum kontrol hapı kullandım . 2024 martında hapı bıraktım . Ondan 3 ay sonra 2.gebelik olan boş gebelik yaşadım 10 haftalıkken kürtaj oldum. Sonrasında genetik testler yaptırdık eşimde sıkıntı çıkmadı . Bende de trambofili paneli (kan pıhtılaşması) problemi çıktı . 2025 nisanında da 3.gebeliğimi gördüm onda ise 7.haftanın başında sağlık ocağına verdiğim kanda test negatif çıktı bende bebeğim düştü diye ağlayıp durdum hafiften kanamam oldu .3-4 saat sonra devlet hastanesinin acilinde kan verdim beta 29 binlerde çıktı ve kesede hâlâ gözüküyordu.doktor da alttan muayene ettiğinde kalp atışının olduğunu söyledi. Eve gittim ama kanamam hafifden devam ediyordu .Diğer gün ise kanamam arttı progestan kullanmama rağmen ve düşük meydana geldi . Şimdi aşılama için belge topluyorum bana düzenli adet olmama rağmen pcos tanısı koydular ,yumurta tembelliği var dediler tedavi için 8-9 kilo ver dediler .inositol ve omega 3 kullanıp sağlıklı beslenmeye çalışıyorum bakalım inşallah olur adetime 8 gün var .