benim doktorum Trabzonda
benim doktorum hiç kilo ver demedi (pcos hastalarının en sinir olduğu laf budur
) sadece akdeniz diyeti önerdi. yumurtlamayı destekleyecek bir beslenme tarzı olduğu için önerdi. pikassos takviye önerdi. ben diyeti yapmamıştım. ne kadar fark edebilir ki dedim hep. son ay en azından deneyeyim dedim. akdeniz diyeyi ve pilatese basladım ve o ay hamile kaldım
iki gebeliğimi ve gebelik öncesi sürecimi özelde takip ettik aynı doktora. bence doktor çok önemli. mecburi bir kaç durumda devlet hastanesine gittim ve hepsinde iğrenç hissettirdiler kendimi. gebelikte kanama yaşayıp acile gittiğimde devlet hastanesindeki doktor daha muayene bile etmeden “düşeceği varsa düşer bir sey yapamayız” demişti. ağlaya ağlaya kendi doktoruma gittim ve her sey normal çıktı. bu sadece bir örnek.
benim doktorum aşşşııırııı rahat bir kadın
her seye “olabilir, hallederiz” tavrı var
beni çok rahatlattı hep. doğumda bile o kadar rahattı ki tüm süreci ona güvenerek ilerledim. hiç de pişman olmadım. o yüzden bence siz de iyi araştırın.
benim doktorum eğer gebelik olmazsa 3 ay ilaç tedavisi, sonrasında rahim filmi, sonrasında yine olmazsa tüp bebek seklinde ilerleyeceğimizi söylemişti.
1 ay ilaç tedavisi uyguladık ama aşırı kanamam ve sancım olunca ben ara vermek istedim. o da bir ay dinlendikten sonra gidip rahim filmi çektirmemi istedi. ben rahim filmi için regl olmayı beklerken hamile olduğumu öğrendim