- 7 Nisan 2025
- 70
- 11
- 3
- 24
- Konu Sahibi heidilique
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pcos olduğu için regl döngüm çok düzensiz en som 13 Haziran’da olmuştum iki gün evvel şeffaf akıntı içinde kılcal damar inceliğinde kan gördüm sadeceAslında gölge var gibi :) geçti mi adet gününüz?
Aslında gölge var gibi :) geçti mi adet gününüz?
bebe tımeSizi yanıltmak istemem ama eğer yalancı pozitif değilse görüyorumtest markası nedir
test kuruyunca da böyle olmuş
bebe tıme
Seni üzmek istemem ama bende bebe time yaptım bundan daha belirgin pembe çizgi çıktı ve ilk saniyede sonuç hüsran regl oldum. Bebe time artımed days doctor uzak durun çok güzel yalancı pozitifler gördüm bunlardatest kuruyunca da böyle olmuş
bebe tıme
Ya tamamdır inşallah birkaç güne kan veririmSeni üzmek istemem ama bende bebe time yaptım bundan daha belirgin pembe çizgi çıktı ve ilk saniyede sonuç hüsran regl oldum. Bebe time artımed days doctor uzak durun çok güzel yalancı pozitifler gördüm bunlarda
Ah inşallah hepimize sağlıklı evlatlar nasip olur umarımEvet yalancı pozitif durumu çok oluyor en iyi sonuç için kan vermek daha güzel olur inşallah bebiş sizinledir![]()
Amin inşallahAh inşallah hepimize sağlıklı evlatlar nasip olur umarım