Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
PCOS GEBE KALAMAMAM EŞİMİN SPERM HIZINDAN MI KAYNAKLANIYOR
Merhaba. Pcos tedavisi çatlatma iğnesi oldum 2 kez tutmadı 2 senedir gebe kalamıyorum gebe kalmamdaki etken eşimin sperm hızı olabilir mi hızı yüzde 9 du en son
Merhaba. Pcos tedavisi çatlatma iğnesi oldum 2 kez tutmadı 2 senedir gebe kalamıyorum gebe kalmamdaki etken eşimin sperm hızı olabilir mi hızı yüzde 9 du en son
Sperm olması kıymetli azosperm olursa hiç sperm yok demek . O durum çok fena. Ama önemli olan değer var o geliştirilebiliyor. Metiyo plus tavsiye ederim. Düzenli kullanımda çok faydası oluyor. Ben instagramdan buldum trendyoldan sipariş geçtim. Sonra baktım eczaneden de sipariş oluşturabiliyor muşum. Bizde de sayısı düşüktü. Onu Metiyo plus sayesinde çözdük. Telefon numaralarından detaylı bilgi alabilirsiniz.