• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşin çok sigara içmesi gebeliğe engel mi?

Etkiliyor abim de sigara içtiği için çoçukları olmadı tüp bebek tedavisi bile olumsuz oldu her gittikleri doktor uyardı ama bırakmadı sonunda yengemde de sorunlar oluştu erken menopoza girdi abim de kalp krizi geçirdi bıraktı sigarayı evlat edindiler
Allah yardımcıları olsun🤲🏻 İnşallah eşim bırakır şu sigarayı 😞

Doktor şu an gerek yok herşeyin temiz dedi. Bir sene olmazsa gel tekrar bakarız dedi
Ama onu çektirmeden bir şeyim yok hersey normal diyemessin belki tüplerin kapalı o yüzden hamile kalamıyorsun? Bana da rahim filmi hariç diğer testleri muayeneyi yaptılar bisey yok hersey normal dediler sonra ben araştırarak öğrendim ki rahim filmi çektirmek gerekiyormuş tüplerin açık yada kapalı olduğunu bilmeden her şey yolunda denilmez miş. Rahim filmi çektirdim sol tüpüm kapalı çıktı. Yani tek tuplede hamile kalırsın ama hamile kalman uzun zaman alabilir demişti doktor.

Evet senin regl bitmeden önce baslar perhiz regl bittikten sonra takviye hap verebilir sana tabi doktor kontrolunde eşinde perhiz yapar bosalmaz sigara alkol almaz yediğine dikkat eder regl sonrası tarif eder
Teşekkür ederim bilgilendirme için 😊

Ama onu çektirmeden bir şeyim yok hersey normal diyemessin belki tüplerin kapalı o yüzden hamile kalamıyorsun? Bana da rahim filmi hariç diğer testleri muayeneyi yaptılar bisey yok hersey normal dediler sonra ben araştırarak öğrendim ki rahim filmi çektirmek gerekiyormuş tüplerin açık yada kapalı olduğunu bilmeden her şey yolunda denilmez miş. Rahim filmi çektirdim sol tüpüm kapalı çıktı. Yani tek tuplede hamile kalırsın ama hamile kalman uzun zaman alabilir demişti doktor.
Rahim filminden biraz korkuyorum açıkcası 10 dklık bi işlemmiş ama sorduğum kişiler baya yanma kanama yaşadık falan dediler ufaktan tırstım. Devlet hastaneleri direkt yapıyor mu rahim filmi çektirmek istiyorum desek

Rahim filminden biraz korkuyorum açıkcası 10 dklık bi işlemmiş ama sorduğum kişiler baya yanma kanama yaşadık falan dediler ufaktan tırstım. Devlet hastaneleri direkt yapıyor mu rahim filmi çektirmek istiyorum desek
Yapardır heralde bilmiyorum ben özelde çektirdim

Aynen kizlar rahim filmi şart eger 1 yildir bebek olmuyorsa kesinlikle cektirmek zorunda gibi birseysin bunu yaptirmaran asilama tup bebek tedavisine bile baslamiyorlar

Kızlar ben 5-6 aydır gebe kalmaya çalışıyorum. Doktora gittim her şey normal. Yumurtlama günlerine dikkat ederek ilişki yaşıyorum ama olmadı bir türlü. Eşim çok fazla sigara içiyor. Bi ara bırakmayı denedi ama tekrar başladı. Her sigara içenin çocuğu olmuyor değil tabi ama ben bunun sebep olduğunu düşünmeye başladım artık. Sperm kalitesi artsın diye bitkisel şeyler alıyorum tadını beğenmiyor ki (bazıları cidden kötü) içemiyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Sizce sigaradan olabilir mi ya da bir tavsiyeniz var mı? Teşekkür ederim şimdiden
evet düşürüyor. aynı dertten bende muzdariptim eşiniz test versin öncelikle belki de başka bir durum var belki de bir şey yok. daha çok yeni deniyorsunuz. ama benim doktorum eşimi her gördüğünde çok kızıyordu üroloji doktoruda çok uyardı sağlıklı yaşam spor yapıp sigaradan uzak durmak lazım. hatta sigara paketlerinde bile var uyarısı

Aynen kizlar rahim filmi şart eger 1 yildir bebek olmuyorsa kesinlikle cektirmek zorunda gibi birseysin bunu yaptirmaran asilama tup bebek tedavisine bile baslamiyorlar
Henüz 5-6 aydır deniyoruz doktor şu an gerek yok dedi ama düşünmeye başladım şu an rahim filmi çektirmeyi biraz korkuyorum da

evet düşürüyor. aynı dertten bende muzdariptim eşiniz test versin öncelikle belki de başka bir durum var belki de bir şey yok. daha çok yeni deniyorsunuz. ama benim doktorum eşimi her gördüğünde çok kızıyordu üroloji doktoruda çok uyardı sağlıklı yaşam spor yapıp sigaradan uzak durmak lazım. hatta sigara paketlerinde bile var uyarısı
Çok haklısınız. Bizde doktora gidicez inşallah bişey yoktur böyle belirsizlik insanı çok yoruyor. Sigarayı da bir türlü bırakmıyor eşim, doktor uyarıda bulunursa belki azaltır diye düşünüyorum

Back
X