• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pcos gebelik

ido

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2025
41
7
1
19
İğnemin 8. Günü sabah test yaptım silik çıktı şümdi de test yaptım tek çizgi iğnenin etkisi geçmiş sanırım. Yarın test versem olurmu acaba

İğnemin 8. Günü sabah test yaptım silik çıktı şümdi de test yaptım tek çizgi iğnenin etkisi geçmiş sanırım. Yarın test versem olurmu acaba
daha yerlesmemıs olabılır . 12. gun vermenı onerırım. :) catlatma ıgnesınden sonra 1.5 gun sonra yumurta catlıyor ortalama. daha 6 7 gun olmus gıbı say :)

Benimde 10 günde geçti etkisi karın ağrın varmı adete benzer bıçak gibi saplanan bel ağrısı ve baş ağrısı da olmadı diye üzülmeye başladım adet belirtileri sanki

Benimde 10 günde geçti etkisi karın ağrın varmı adete benzer bıçak gibi saplanan bel ağrısı ve baş ağrısı da olmadı diye üzülmeye başladım adet belirtileri sanki
Ara ara gelen ağrılarım var ama gebelik belirtisi adet belirtileriye aynı diyorlar bakalım göreceğiz 🫠🫶🏻

Back
X