• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pcos görünümü var dendi

sarduunya

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
73
Puanlar
13
Pcos görünümü var dedi polykiss verdi kullanan var mı acaba

Hormon değerlerim normal kilo yok adetlerim düzenli ama ultrason görüntüsü olarak var dedi bu konuda bende biraz kafa karışıklığı yaşadım
Doktor var diyorsa vardır malesef. İlk öğrendiğimde adet olamıyorum diye gitmiştim yüzüme baktı ve pcossundur sen demişti ultrasonda baktı pcossun demişti

Anladım takviye falan kullanıyor mu bu süreçte neler yapıyorsunuz
3 aydır takviye kullanıyor önümüzdeki hafta test verecek sonra ultrason büyük ihtimalle onun dışında sağlıklı beslenmeye dikkate ediyoruz eşim sigara da kullanıyor.Sizde de aynı durum mu var

3 aydır takviye kullanıyor önümüzdeki hafta test verecek sonra ultrason büyük ihtimalle onun dışında sağlıklı beslenmeye dikkate ediyoruz eşim sigara da kullanıyor.Sizde de aynı durum mu var
Bizde morfoloji yüzde 1 onun dışında diğerleri düzelebilecek seviyede gibi ama 3 ay sonra gel ultrason dedi eşime de

Morfoloji ve ileri hız iyi değil
Eşimdede aynı problem vardı üroloji doktorunun verdiği takviyeyi kullandık ve fayda etmedi .2 ay zeucit diye bir takviye aldım .değerleri 3 katı arttı morfoloji 2 den 4 e yükseldi ileri hızı %75 oldu toplam hareketlisi %88 oldu ve en zor yükselende morfolojiymiş eşim sigara çok kullanıyor işi gereği sıcak ortamda çalışıyor.doktor zor düzelir demişti bize ama allaha şükür düzeldi geçen hafta sperm testi verdi ve ürolog sen naptın ne kullandın böyle diye şaşırdı ürünün fotoğrafını yükledim belki bir fikir olur.

Eklentiler

• IMG_5994.webp
    IMG_5994.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 19
Back
X