Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende de pcos görünümü var ben başka bir takviye kullandımPcos görünümü var dedi polykiss verdi kullanan var mı acaba
Hangisi acaba doktor mu önerdiBende de pcos görünümü var ben başka bir takviye kullandım
Evet doktor önerdi Pcositol ismiHangisi acaba doktor mu önerdi
Amh değeriniz kaçtı acabaEvet doktor önerdi Pcositol ismi
Bilmiyorum doktorum hiç bakmadı o değereAmh değeriniz kaçtı acaba
Bakmadan nasıl karar verildi pcos olduğunuzaBilmiyorum doktorum hiç bakmadı o değere
Hormon değerlerim normal kilo yok adetlerim düzenli ama ultrason görüntüsü olarak var dedi bu konuda bende biraz kafa karışıklığı yaşadımBakmadan nasıl karar verildi pcos olduğunuza
Doktor var diyorsa vardır malesef. İlk öğrendiğimde adet olamıyorum diye gitmiştim yüzüme baktı ve pcossundur sen demişti ultrasonda baktı pcossun demiştiHormon değerlerim normal kilo yok adetlerim düzenli ama ultrason görüntüsü olarak var dedi bu konuda bende biraz kafa karışıklığı yaşadım
2 aydır tedavi surecindeyimDoktor var diyorsa vardır malesef. İlk öğrendiğimde adet olamıyorum diye gitmiştim yüzüme baktı ve pcossundur sen demişti ultrasonda baktı pcossun demişti
Geçmiş olsun yaklaşık 15 yıl oluyor benimde. Tüp bebek sürecindeyim. Kilonuz varsa zayıflamanız kendinize yapacağınız en büyük iyilik olur2 aydır tedavi surecindeyim
Kilom yok zayıfım bende eş faktörü de var o yuzden süreç sıkıntılı geçiyorGeçmiş olsun yaklaşık 15 yıl oluyor benimde. Tüp bebek sürecindeyim. Kilonuz varsa zayıflamanız kendinize yapacağınız en büyük iyilik o
Onda ki sıkıntı neKilom yok zayıfım bende eş faktörü de var o yuzden süreç sıkıntılı geçiyor
Morfoloji ve ileri hız iyi değilOnda ki sıkıntı ne
Anladım takviye falan kullanıyor mu bu süreçte neler yapıyorsunuzMorfoloji ve ileri hız iyi değil
3 aydır takviye kullanıyor önümüzdeki hafta test verecek sonra ultrason büyük ihtimalle onun dışında sağlıklı beslenmeye dikkate ediyoruz eşim sigara da kullanıyor.Sizde de aynı durum mu varAnladım takviye falan kullanıyor mu bu süreçte neler yapıyorsunuz
Bizde morfoloji yüzde 1 onun dışında diğerleri düzelebilecek seviyede gibi ama 3 ay sonra gel ultrason dedi eşime de3 aydır takviye kullanıyor önümüzdeki hafta test verecek sonra ultrason büyük ihtimalle onun dışında sağlıklı beslenmeye dikkate ediyoruz eşim sigara da kullanıyor.Sizde de aynı durum mu var
Bizim de durum öyleBizde morfoloji yüzde 1 onun dışında diğerleri düzelebilecek seviyede gibi ama 3 ay sonra gel ultrason dedi eşime de