PCOS HASTALIĞI OLANLAR ACİL BAKABİLİR Mİ

Sebha_

🌺
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2023
926
267
23
Pcos olup doğal yolla gebe kalanlar bilgi verebilirmi ne kullandınız folik asit vs olarak

Merhaba bende düşük derece pcos vardı,eşim ve kendim macun kullanmıştık,diğer ay gebe kalmıştım

Merhaba bende hafif polikistik var hormonlarım da normal değerlerde ilk denememde gebelik olmuştu ancak düşük oldu şimdi 2 aydır tekrar düşünüyorum geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay henüz belli değil.Folik asit kullanıyorum sadece. Sağlıklı beslenmek düzenli spor yapmak çok önemli .Doktorum bana kilo alma demişti kiloyu sevmiyormuş ani kilo alıp verdiğim aylarda adet döngüm şaşabiliyor.

7 yıldır pcos hastasıyım.. O kadar ileriydi ki sinsice büyüyüp patlayıncaya kadar bilmiyordum kist olduğunu.. 3 ameliyat geçirdim devleşip patladığı için. Ne haplar ne ilaçlar kullandım. Şişkinlik , tüylenme, sivilce, değer yükselmelerini dibine kadar yaşıyorum.. 2 aylık evli 1 aylık hamileyim hem de ilk denemede Doktor doktor gezdim ama en son doktorum bu haplar ne ya ! Gencecik kızı kısır mı edeceklermiş! Diyene kadaarr cehennemi yaşıyordum.. O hapları bırakınca düzenli beslenince adet döngüm normale döndü.. Kesinlikle pcos diyeti uygula ilaçlara veda et ne zaman istersen bebişini kucağına alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…