- 2 Haziran 2018
- 1
- 0
- 86
- 28
- Konu Sahibi ucankoala1106
Arkadaşlar sırf insanlara umut olması adına yazıyorum 2 yıl 3 aydır evliyim ilk 2 yıl çocuk düşünmemiştik temmuz ayında doğum kontrol hapını bıraktım son kullandığım doğum kontrol hapı yasmin plus bu arada. Her neyse ilacı bıraktım ve regl olmadım kilom da bi beş altı kilo fazla bu arada boyuma göre. Regl olmadığım için 23 eylülde doktora gittim doktor bana yumurtamın gayet olgunlaştığını ve çocuğumun olması için bir engel bulunmadığını deneyin daha çok yeni bir yıl içinde olmazsa tedaviye başlarız dedi. Bende pcos olduğu için ilk ergenliğe girdiğimden beri nasılsa hemen olmaz adet bile göremedim çocuk nası olsun kafasında hamama gittim soğan suyu içtim reglim gelsin diye güya hala gelmeyince 13 ekimde neden hala regl olmadım ben diye gidip kan verdim ve beta hc 1070 ile hamile olduğumu öğrendim bebeğimin kesesi şuan 10.7 olarak görünüyor. Yani pcos olup da hamile kalamam nasıl olur nasıl biter diye düşünen varsa benim hikayem size umut olsun çok mutluyum pcos olduğum halde bu kadar çabuk hamile kaldım inşallah Allahım isteyen herkese nasip etsin