Pcos ile tüp bebek tedavisi yaptıranlar

İşte geldim burdayım

Ben varım
Amh:14 Lh:24 ile köküne kadar Pcosluyum

Tüp bebek sürecinde Gonalf kullandım çok fazla farklı ilaca gerek duymuyoruz çünkü zaten yumurta bol
Dozajları doktorun çok iyi ayarlaması lazım ona rağmen ohss olabiliyoruz.

Benim toplamada donduruldu ilk transferim 3 ay sonra yapıldı.
27 yumurta toplanıp 15 tanesi döllenmişti. 7 tanesi 5.güne sağlam gidip 3-2-2 olarak donduruldu. İlk transferinde 2 tane çözüldü 1 tane transfer edildi. Kimyasal yaşadım. 2. Transferi bir 3 ay sonra yaptı doktorum onda da 2 tane çözülüp 2 transfer edildi. İkizlerim var çok şükür

Allah analı babalı büyütsün inşallah bende tüp bebek yaptıracağım da doktor gonal f 225 mg kullanacağımı söyledi Telefonda ama ohss olur muyum bilmiyorum çünkü daha önce başıma geldi oldum ohss bunu da söyledim aslında 3 aydır glifor kullanıyorum inşallah faydası olur. Peki kistin iz varmıydı transfer yapılırken

Allah razı olsun inşallah darısı başınıza olsun
Bende ortalama öyle birşeyle başlamıştım zaten ilk başta dozajı yüksek tutuyorlar.
Ohss ben tüp bebekte değil aşılamada oldum. Onda da doktor bilerek 20 tane yumurtaya aşılama yaptı doğal olarak yumurtaların sıvıları birikti Karnım davul 15 gün gezmiştim
Kist olarak düşünme onlar yumurta Ondan çok yumurtamız var zaten kistik görünüm onun adı Ve evet o görünüm hep var hala gitsem baksa inci gibi dizilmiş görürüz

Teşekkür ederim bilginiz için içim rahatladı

bende pcosluyum 225 lik merional kullandım 13 yumurtam toplandı 10 tanesi işleme alındı 5i döllendi 5i de 3.güne geldiler biri transfer edildi 4 tanesi donduruldu. ben çok yumurtam çıkar ohss falan olurum diye bekliyordum ama öyle olmadı.

Darısı başımıza ya inş bende çok korkuyorum ohss olurum diye

Merhaba canım ben de varım maryofert iğne kullandım ben 20 yumurta toplandı 12 tanesi 1. kaliteydi 12 tanenin 6 tanesi döllendi 3 tanesi 3. gününe yetişti donduruldu geri kalanlar maalesef yetişemedi bir tane 3.gün embriyosu transfer edildi 27 Haziran'da 7 temmuz'da da elhamdülillah pozitifi gördüm darısı sizlere inşallah doktorum her ihtimale karşı 2 ay rahim dinlendirmesi yaptı
Merhaba arkadaşlar aranızda pcoslu olup tüp bebek yaptıran varmı

Merhaba :) aşılama yapılacagı zaman benım de 25 e yakın yumurtam gelısmeye baslayınca doktorum ohss riskinden dolayı derhal iptal etti bu asla istenmeyen bir durumdur dedi sizin doktorunuz nasıl böyle riske atmıs sizi pkos ben de de var sendromlarını yasamıyorum sanslı hasta grubundasın demişti suanki doktorum prof O bahsettıgınız inci gorunumu var o gıtmıyormus ama bır yonden de sevındırıcı yanı tüp bebek için basladıgım tedavımden pkos sayesınde 28 yumurtam toplandı doktorların en sevdıgı hasta tipiymiş verimliyiz dıye

merhaba bende yumurta büyütme işleminde pcos var dedi doktorum aylarca gidipte yumurta gelişirken öğrenmem muazzam dimi :) doğal olarak ohss oldum ve 20 yumurta toplandı 9 tanesi döllendi bu ay Allahın izniyle transfer olacağım corasprin ve estofeme başladım

Doktorun ne yaptığını tüp bebek doktorumla tanışana kadar anlamamıştım. Sanırım amacı beni öldürmekmiş Sendromları bende de yok kilolu değilim, erkeksi tüylenme yok ama adet düzensizliği fora idi. Doğumdan sonra oda düzeldi. Şuan her ay ömrümde görmediğim kadar düzenli adet görüyorum.
Gerçekten tüp bebek doktorlarının hem en sevdiği hem en sevmediği hastayız. Ohss riskimiz nedeniyle de pek sevilmeyiz

Merhaba ben pcos ve yumurta rezervim sınır altında iken hamıle kaldım ilk denemede tek embriyo ile 25 yumurta dan ıkı tane kaldı hayatta önemlı olan stres yapmamak bu süreçte ilaçlarınızı saatı saatıne kullanmak ben tüp bebek süresince bır bardk gunde havuc suyu hazırladm kendıme çiğ çerez yedım haftada bır balık yedım 63 kg ıle transfer oldum pcos dan dolayı ilaçsız regl olamıyordm yüp bebek öncesı kılom 42 di

Pcos sendromum var regl düzensizliği hariç semptomlarini yaşıyorum. 30 yumurtam toplandı, 29 dollendi, 5. Güne 8 adet geldi ve iyi kalite olarak donduruldu. Ohss geçirdim 11 gün hastahanede yattım 3 ay sonra transferim oldu ilk deneme pozitif. Dondurulmuş 7 adet daha embriyom var.

Neyseki ucuz atlaymıssınız öyle dusunup şükredelim bu arada bebeğinizi Allah bağışlasın saglık ömürler versın kilo sorunı ben de de yok hiç olmadı adetlerımde de sorun yok enterasan bır pkos um ama amh testım tavan a yakın 13

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…