- 3 Haziran 2024
- 172
- 49
- 18
- 27
Merhabalar ben Fransa'da yaşıyorum iki senedir evliyim hiç korunmadım hamile kalamadım, kilolu biriyim adetim hep düzenli Fransa'da bu sorun için doktorla görüştüm vajinal muane yazdı başka doktora yapıldı hamile kalmaman için bir sebeb yok dedi kan tahlillerinde bir sorun çıkmadı çenemde 2, 3 tel kalın kıl olduğu için pcos tan şüphelendim hormon testi istedim sorun pcos olmadığını sorun olmadığını söyledi stres yapma zaman dedi, Türkiye'ye gittigimde burdada bi doktora görüneyim dedim kadın doğuma gittim sadece vajina muane Yaptı pcosumun ve insulin direncim olduğumu söyledi kan tahlil dahi yapmadı kilo vermem gerektiğini bir yumurtan var değerlendir bu hafta dedi işe yaramadı. İlaç verdi 3 tane ( folik asit , agnucaston , matofin ) kullan işe yaramazsa 6 ay sonra gel tedavi başlayalım dedi Fransa'daki doktor böyle dedi dediğimde ondan ırkcı üremenizi istemiyor dedi kaç senedir burdayım her tedavimizi yaptılar sagolsunlar. Ben hiç birşey anlamadım pcos için kilom var sadece belirti olarak diğer belirtilerim yok kime inanayım şaşırdım