Pcos kaçıncı gün yumurtlama gördünüz

evet tutmuyor.suan neler yapıyorsunuz.ben bal polen arı sütü aldım.bide inostol içiyorum.folik asit.yatarken melatonin öğlen probiyotik.balık yagı hapı.kullanıyorum.fayda eder diye.tutturmak cok zor
Vallahi hic bisey yapmiyorum suanda akisina biraktim zaten olmuyo 3 senedir korunmuyorumda femara ve catlatma ignesi denedim ama denemeleri cok yapamadik.. ama ilk hamileligimi femara folik asitle hamile kalmistim.. sen baya sey kullaniyosun bunlar doktor tavsiyesiylemi acaba.. birde bana d vitamini eksikligide hamile kalmaya engel olur demisti dr. Onuda deneyebilirsin

Vallahi hic bisey yapmiyorum suanda akisina biraktim zaten olmuyo 3 senedir korunmuyorumda femara ve catlatma ignesi denedim ama denemeleri cok yapamadik.. ama ilk hamileligimi femara folik asitle hamile kalmistim.. sen baya sey kullaniyosun bunlar doktor tavsiyesiylemi acaba.. birde bana d vitamini eksikligide hamile kalmaya engel olur demisti dr. Onuda deneyebilirsin
Yok canım kendim kullanıyorum bazılarını. d vitaminide içiyorum 😅 femara çoğu kişiye fayda etmis

Sanırım adet olucam akıntıyla birlikte kan geliyor ama iç çamaşırıma geçmiyor pedde de yok yumurtlama da görmedim

Evet hem de 3 ay falan olmam en az adeti , bıraktım ben yapmayı testim kalmadı, benim bir tüpü de dış gebelikten alındı üstelik ama doktor diyor olur yumurta takibi bile yapmadı
İyi bi doktora denk gelmek çok zor artık düzenli olmak istiyorum düzgünce. bıktım artık tüylenmeden hormon dengesizliğinden gün saymaktan

İyi bi doktora denk gelmek çok zor artık düzenli olmak istiyorum düzgünce. bıktım artık tüylenmeden hormon dengesizliğinden gün saymaktan
Ben de gerçekten aşırı kıllıyım yıllardır öyle lazere gittim daha da bitmedi,onu umursamıyorum da bir bebemiz olsa çok iyi olur ,kaç yaşındasınız?

25 yaşındayım siz? İnsanların bakışlarından rahatsız oluyorum artık. Ben 2 aydır aslan pençesi kırvırcık nane civanperçemi içiyorum adet oldum kanlı akıntıyla başlıyor artıyor bugün 10. Gün devam ediyor. Umarım bu ay yumurtlama görürüm.
Ben de gerçekten aşırı kıllıyım yıllardır öyle lazere gittim daha da bitmedi,onu umursamıyorum da bir bebemiz olsa çok iyi olur ,kaç yaşındasınız?

25 yaşındayım siz? İnsanların bakışlarından rahatsız oluyorum artık. Ben 2 aydır aslan pençesi kırvırcık nane civanperçemi içiyorum adet oldum kanlı akıntıyla başlıyor artıyor bugün 10. Gün devam ediyor. Umarım bu ay yumurtlama görürüm.
İnşallah ben de 24 yaşındayım,doktora gittim adet görmeyince gene cyclo progynova yazdı adet görünce yumurta takibi yapcak bakalım

Merhaba arkadaşlar inmovita ovulasyon testini ilk defa kullanıyorum bugün 17. Gün hala pik görmedim dengesiz koyulaşma var siz kaçıncı gün pik gördünüz.
Ben 30. gün yumurtlamistim bir takibimde pcos böyle 🤕🤕🤯

Back
X