- 24 Mayıs 2024
- 101
- 13
- 18
- 27
- Konu Sahibi hanimcik158
-
Hayır reglim biteli bir hafta olduNe zaman verildi regli zamanı mi
Regli dışı degelendirme biraz farklı oluyor çok dalgalı oluyor hormonlar anca bir dr degerlendirebilir bence. Regli zamanı ilan değerleri burda takilan çoğu kişi yorum yapar da öğrenmiş oluyor iyice her reglide veririm ben mesela pcos varHayır reglim biteli bir hafta oldu
İlk kez böyle yüksek çıkmış normalde regli zamanı dışı verdiğimde bile çıkmamıştı böyle internette de erken menopoz yazınca korktumRegli dışı degelendirme biraz farklı oluyor çok dalgalı oluyor hormonlar anca bir dr degerlendirebilir bence. Regli zamanı ilan değerleri burda takilan çoğu kişi yorum yapar da öğrenmiş oluyor iyice her reglide veririm ben mesela pcos varregli harici olan tahlil durumunu ama e2 yüksek cikmis yumurtlama yakın veya zamanı olabilir testesretin yüksekliği de iyi karşılanmıyor yumurtlamayı baskılar bende de yüksek o nane çayi öneririm keşke regli 2 3 günü verseydiniz kan ama
Bence takilmayin eğer e2 regli zamanı böyle çıksa erken menopoz diye korkunda şuan normal yumurtlama zamanı yada yumurta buyurken yükseliyor testesteron hani yüksek oda tamam fshta normal dhea yi daha önce bana yapmadilar bilgim yok yanlış olmasın bence regli olun
Teflimde böyle çıkmıştıReglinin 3. Günü bu kan testlerini tekrar iste ve amh denen yumurta rezervini gösteren testide yaptır bence
Bak çok güzel olması gerektiği gibi fsh lh ters orantı ama pcosta gozlemlenen bir durum e2 de 50 altı olması gerek oda güzelTeflimde böyle çıkmıştı
Deha ve testosteron benimde yüksek bunlar erkeklik hormonu böbrek üstünden salgılanan hamile kalmaya engel değil demişti doktor ben nane çayı aldım orijinal yeni kullanıyorum faydası varmı bilmiyorum sendede tüylenme varmı sana doktor ne dediMerhaba kızlar bir senedir çocuk deniyoruz olmuyo yumurtalıklarım pcos çatlamam olmuyo ama ilk kez kan tahlilimde bu yazdıklarım kırmızı çıkmış fsh 2.83 E2 325 DHEA 783 testeron 74 anlayan var mı bu sonuçlardan
Doktor doğru düzgün yorum yapmadı kıllanma oluyor evet lazere gidiyorum hepDeha ve testosteron benimde yüksek bunlar erkeklik hormonu böbrek üstünden salgılanan hamile kalmaya engel değil demişti doktor ben nane çayı aldım orijinal yeni kullanıyorum faydası varmı bilmiyorum sendede tüylenme varmı sana doktor ne dedi
Bendede aynı durum ama ben dediğim gibi hamileleğe engel diye duymadım engelse banada haber verirmişim bilgi alırsanDoktor doğru düzgün yorum yapmadı kıllanma oluyor evet lazere gidiyorum hep
Benimde öyle yüksek çıktı pcos dedi ama adetim düzenliDeha ve testosteron benimde yüksek bunlar erkeklik hormonu böbrek üstünden salgılanan hamile kalmaya engel değil demişti doktor ben nane çayı aldım orijinal yeni kullanıyorum faydası varmı bilmiyorum sendede tüylenme varmı sana doktor ne dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?