Pcos lular tahlil sonuçlarınızda fsh değeriniz kaçtı lütfen yardım edermisiniz?_bir sitede fsh değeri 3 ün üzerinde olanlar pcostur diye bir yazı okudum benimde 3 ün üzerinde 4.05 acaba pcosmuyum
teşekkürler canım peki sen başka kürleri kullandın mı yani bal çörek otu tarçın kürü ve incir kürü ve tabi mucize denilen hayıtı canım birde unutmaki içtiğimiz suyun bile yararı olacağına inanırsak olur herşey psikolojidede bitiyor ben psikolojikmen bu ay yıkıktım halen adet olmadım
canım soğan kürü 3 ay yaptım sonra ara verdim 15 gün tekrar yaptım ve 42 günlük incir kürü yaptım sonrasında.ama malesef o kdr şanslı değilim..işe yaramadı hayıtı bu ay içiyorum bal tarçın çörekotu çok az bi süre yaptım çünkü balı yiyemiyorum...sein adet düzenin nasıl benim 4/5 ayda bir oluyo ama tüylenmem falan yok..sadece adet düzensizliği...allah yardımcımız olsun...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım soğan kürü 3 ay yaptım sonra ara verdim 15 gün tekrar yaptım ve 42 günlük incir kürü yaptım sonrasında.ama malesef o kdr şanslı değilim..işe yaramadı hayıtı bu ay içiyorum bal tarçın çörekotu çok az bi süre yaptım çünkü balı yiyemiyorum...sein adet düzenin nasıl benim 4/5 ayda bir oluyo ama tüylenmem falan yok..sadece adet düzensizliği...allah yardımcımız olsun...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: