- Konu Sahibi MissBettyy
amin inş bizimkiler aynı dönem olcak ama çin takvimine göre erkek cıkıyo ona bile baktım :)Evet ya bir sürü duygu aynı anda yaşanıyor çok güzel Allahım isteyen herkese nasip etsin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin inş bizimkiler aynı dönem olcak ama çin takvimine göre erkek cıkıyo ona bile baktım :)Evet ya bir sürü duygu aynı anda yaşanıyor çok güzel Allahım isteyen herkese nasip etsin![]()
amin inş bizimkiler aynı dönem olcak ama çin takvimine göre erkek cıkıyo ona bile baktım :)
benim yaşım 30 son regl tarihim 31 aralık o sekilde bakıyorum erkek cıkıyor sizde bakın isterseniz :)Hadi yaaAllah hayırlısından versin kuzum..sağlıklı gebeliklerimiz olsun inşallah
❤
aynen aynen rus takvimine görede kız cıkıyor :) ama çin takvimine daha cok inanalıyo allahın işi tabi bu bakalım görcez :)Bende 30um kuzum baktım bana da erkek çıkıyor rus takvimi diye bişey varmış onda da kız çıkıyor![]()
Ayni şekil inositolHayır cnm klomen denedik doktor verdi onla olmadı sonra hsg cektirdim onun dışında zayıfladım tatlıyı kestim inofoligi burda gördüm pkoslularin kullandığı folikasitmis kullanmak istediğimi söledim kullan dedi o ay hamile kaldim
a sürecini etkiliyor hamileliği değil merak etme
benbende pko luyum aralık ayının basında denemeye başlamıstık son adet tarihim 31 aralıktı adetlerim düzensiz olurdu o yğzden 25 ocak gibi test yaptım hiç bi belirti yoktu ama ilaç icicektm onun için yapmıstım negatif cıktı ay sonuna geldiğimizde regl belirtleri başladı ishal karın şişliği gibi ve dün test yaptım pozitif cıkınca inanamadım kan testi yaptırdım 1190 cıktı yani polikistik olsanda 2. ayda bile hamile kalabiliyomussun bende cok korkuyodum açıkcası :)
Canım bende adet olmaıyordum geçen ayın 16 sndan beri bugün doktora gittim polikist over var dedi çok üzüldüm. Çocuk çok isityorum bazen karnıma ağrı çok giriyor adet olacakmışım gibi hissediyorum ama olmuyorum biraz kilo alıslarım oldu bazen kendşmi kötü hissediyorum ve yumurtalam günlerimi takip ediyordum hep 2 aydır takip ettim ama olmadı benimde ocugum olurmu acaba ne yapmam lazımkı polikstlk overum geçmesi için
Merhaba ben de de pcos var malesef adetim hiç düzenli değil 2 ay boyunca ful kanamam veya lekelenmem oldu 2 ay sonra bir anda kesildi sonrasında yine lekelenmem var ama öncekilerden biraz daha hafif ve ne zamandır göğüs ağrım yoktu göğüs ağrılarım oldu acaba benim de hamilelik şansım var mıdır? Test yapmaya insan korkar oldu resmen sonuç negatif çıkacak diye fikri olan varsa yazabilir mi yani pcoslu olan biri hamile olduğunda da lekelenmesi devam eder mi acabaEvet kuzum ama pcos hamile kalma sürecini etkiliyor hamileliği değil merak etme
Aynıdır bence, örneğin bende on yıldır pcos var. Hayatım boyunca hicbir adetimde gogus agrim sizim yoktu, gebe kaldigim ay oldu.Arkadaslar. Bu benim baya bir merak ettiğim konu aslında. Bir pcoslu olarak sizden tecrubelerinizi yazmanizi rica etsem![]()
Ayy inşalkah benimki de hamileliktir çünkü bayadır göğüs ağrım yoktu şimdi birkaç gündür var ama hafif hafif lekelenmem de var o yüzden ihtimal veremiyorumAynıdır bence, örneğin bende on yıldır pcos var. Hayatım boyunca hicbir adetimde gogus agrim sizim yoktu, gebe kaldigim ay oldu.
İnşallah gonlunce olurAyy inşalkah benimki de hamileliktir çünkü bayadır göğüs ağrım yoktu şimdi birkaç gündür var ama hafif hafif lekelenmem de var o yüzden ihtimal veremiyorum
in inşallah canım teşekkür ederimİnşallah gonlunce olur