Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rabbim hiç bir kadını bebek kokusundan mahrum etmesin rabbim bizi bununla sınamasın canım yine en hayırlısını bilende odur
amin canım inşallahhhhhhhhhhh
zaten ondan başka kime sığınacazzz
mrb arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.2 senelik evliyim 1 yıldır bebek istiyoruz ama olmadı. dr gittim ve pko oldugumu ögrendim eşimde de canlı sperm azlıgı var.4 aydır adet olamadım ancak ilaçlarla oluyordum bu ay sogan kürü uygulamaya karar verdim.aklıma gelen ilk gün başladım küre ve kürün 4. günü kendiligimden adet gördüm.10 gün kürü uyguladım acayip akıntılarım oldu inanamadım ama paca parca döküldü buzaman kadar hiç böyle olmamıştım.korktum bıraktım...
bu ay bende içiyorum kıslar soğan suyu ayın 20 sinde adet olunca aşılama için iğnele başlayacağım bende iğnelerle birlikte incir havuç yapayım diyorum yumişler daha iyi gelişir ve kalite olurlar...sizced e yapayımmı?bir arkadaşım yaptı iğnelerle birlikte çok güzel gelişmişti yumişleri dr şaşırmış oda pkoluymuş...incir kürü 42 gün yaptım geçen ay ama malesef hamile kalamadım...:asigim: