• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pcos luyum bu ay soğan,incir&havuç,çörek otu bal tarçın uygulayacağım

melser_ak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2010
384
1
46
Diğer
Pcos luyum bu ay soğan,incir&havuç,çörek otu bal tarçın uygulayacağım arı sütüde kullanacağım rabbimin izniyle mayıs ayında hamile kalırım inşallah inanıyorum bu ayda olmazsa böğürtlen kökü kullanırım ama bir gün muhakkak olacak biliyorum :)))

rabbim hiç bir kadını bebek kokusundan mahrum etmesin rabbim bizi bununla sınamasın canım yine en hayırlısını bilende odur

mrb arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.2 senelik evliyim 1 yıldır bebek istiyoruz ama olmadı. dr gittim ve pko oldugumu ögrendim eşimde de canlı sperm azlıgı var.4 aydır adet olamadım ancak ilaçlarla oluyordum bu ay sogan kürü uygulamaya karar verdim.aklıma gelen ilk gün başladım küre ve kürün 4. günü kendiligimden adet gördüm.10 gün kürü uyguladım acayip akıntılarım oldu inanamadım ama paca parca döküldü buzaman kadar hiç böyle olmamıştım.korktum bıraktım...

mrb arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.2 senelik evliyim 1 yıldır bebek istiyoruz ama olmadı. dr gittim ve pko oldugumu ögrendim eşimde de canlı sperm azlıgı var.4 aydır adet olamadım ancak ilaçlarla oluyordum bu ay sogan kürü uygulamaya karar verdim.aklıma gelen ilk gün başladım küre ve kürün 4. günü kendiligimden adet gördüm.10 gün kürü uyguladım acayip akıntılarım oldu inanamadım ama paca parca döküldü buzaman kadar hiç böyle olmamıştım.korktum bıraktım...

bırakmasaydın keşke mümkünse bi daha başla soğan kürünün faydasını gören çok zaten o akıntılarda normal miş iltihap kist falan varsa atıryormuş bende öyle olmadı gerçi bügün 3. günüm belki olur

mrb arkadaşlar bende aranıza yeni katıldın bende soğan kürünü uyguluyorun şuan 6. günümdeyim umarım faydası olur birde zeytinyağlı incir yiyoruz eşimle

asaletcim benim topiğe cvp yazdım sana güzelim yeni girdim bende...

bu ay bende içiyorum kıslar soğan suyu ayın 20 sinde adet olunca aşılama için iğnele başlayacağım bende iğnelerle birlikte incir havuç yapayım diyorum yumişler daha iyi gelişir ve kalite olurlar...sizced e yapayımmı?bir arkadaşım yaptı iğnelerle birlikte çok güzel gelişmişti yumişleri dr şaşırmış oda pkoluymuş...incir kürü 42 gün yaptım geçen ay ama malesef hamile kalamadım...:asigim:

bu ay bende içiyorum kıslar soğan suyu ayın 20 sinde adet olunca aşılama için iğnele başlayacağım bende iğnelerle birlikte incir havuç yapayım diyorum yumişler daha iyi gelişir ve kalite olurlar...sizced e yapayımmı?bir arkadaşım yaptı iğnelerle birlikte çok güzel gelişmişti yumişleri dr şaşırmış oda pkoluymuş...incir kürü 42 gün yaptım geçen ay ama malesef hamile kalamadım...:asigim:

inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırız canım rabbim yardımcın olsun

Back
X