Pcos muyum

Haso18

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2020
5.487
7.920
148
23
Merhaba arkadaslar 6 aylik evliyim adetlerim hicbirzaman gunu gunune olmazdi ama her ay mutlaka olurdu evlenmeden once bir sorun vamri diye doktora gittim ultrasonda yada hormonlarimda hicbir sorun cikmadi evlendikten 5 ay sonra yani gecen ay tekrar doktora gittigimde hormonlarim yine temiz cikti fakat ultrasonda minik kistler gorundu adetlerim evlendikten sonra 2 ayda bir olmaya baslamisti doktor gebe kalman zor olabilir ama gebelige engel degil dedi tarlusal ile adet gördüm adetin 3. Gunu hormon testi yapildi hormon sonuclarima bakan doktor bu sonuclara gore polistik gorunmuyorsun dedi bu gun gebelik testi icin saglik ocagina gittim ve doktor minik kistler polistik demek nasik polistik degilsin diyebildiler dedi yarin oglen tekrar çağırdı polistikmiyi. Degilmiyim kafam allak bullak bilen birileri yardimci olabilirmi

Saglik ocagindaki pretisyen hekim veya hemsire bir uzmandan daha iyi bilebilir mi sizce ?
Pcos teshisi icin belli kriterler var. Sadece ultrasondaki kist goruntusu pcos demeye yetmiyor. Hormon duzensizligi tuylenme vs baska seyler de eklenmeli yanina, yatkinliginiz olabilir onun icin de beslenmenize dikkat edin spor yapin, bunlarla geriler zamanla

Anladim yani hormonlarim temiz cikti pcos degilmiyimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…