• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Pcos olanlar veya pcosa yatkınlığı olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayni durumdayiz 🤣😂 eylulde tatile gidicem. Ve bu kez doktorum beni hamile yapmak icin cok kararli yumurtan cok kaliteli olur cok begenirsem. Asilama yapicam hic burun kivirma bana dedi 😂🤣
😂😂😂

Tatil donusu asilama dusunuyordum aslinda o yogunluktabebek tutunabilirmi bilemedim uzun yol yapicaz falan doktorum bisey olmaz diyor gebelik sureci olarak gecmiyor ultrasonda gordugumuz an o tür uzun yol yasak diyor ama ben cok kararsizim Valla duruma gore bakicam bide ben hsg cekindim ilk uc ay sans yuksek dedi doktorum o ayda 3 cm kist cikmasinmi iki ay bosa gecti kisti dusurmekle ugrastim allahtan dustüde oyle basladik tedaviye 🥴
ya benim yolum uzun değilde gidiceğim yerin etraf şehirlerinde gezmek istiyoruz benim biraz sıkıntılı süreç olcak geçen sene 34 haftalık ölü doğum yaptım kan pıhtılaşmam çıktı o zorlar mı acaba diye düşünyorum :110:

ya benim yolum uzun değilde gidiceğim yerin etraf şehirlerinde gezmek istiyoruz benim biraz sıkıntılı süreç olcak geçen sene 34 haftalık ölü doğum yaptım kan pıhtılaşmam çıktı o zorlar mı acaba diye düşünyorum :110:
Basin saolsun canim allah yerini saglikli bebislerle doldursun ins 🤲🤲😔 hic bir bilgim yok inan ben daha once hic gebelik yasamadim yasayip ogrencez artik 🤦🏼‍♀️

Basin saolsun canim allah yerini saglikli bebislerle doldursun ins 🤲🤲😔 hic bir bilgim yok inan ben daha once hic gebelik yasamadim yasayip ogrencez artik 🤦🏼‍♀️
çok sağol canım..aynen öyle bende eğer aşılama yaparsa doktroa danışcam belki tatile bile izin vermicek ve iznimde evde oturcam :KK14:

geçen seneden hepsi akıllanmış olacakki kaynanamlar eltimler bütün yaz meyvelerinden buzluğa attılar :)))) nasıl canları yandıysa artık :))))
Başın sağolsun kuzum 😔 Rabbim bir daha yaşatmasın sağlıklı gebelik olur inşallah kucağına sağlıkla alırsın canım benim

Bugün iğnenin 11. Günü görüyor musunuz biseler kizlar regle 7 gün var çıplak gozle bakınca daha net gibi ama kaldıkça da koyulasiyor gibi bilmiyorum bı önemi var mi

Eklentiler

• IMG_20210821_113148.webp
    IMG_20210821_113148.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_20210821_112745.webp
    IMG_20210821_112745.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 51
Şasi olduk mu 🤪

Eklentiler

• IMG_20210821_113836.webp
    IMG_20210821_113836.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 41