Pcos olup düzenli adet gören var mı?

ttgmze

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2015
127
73
98
31
Kızlar 2 yıllık evliyim ve bi kimyasal gebelik yaşadım bu ay ultrason görüntüsünde Pcos teşhisi koyuldu fakat adetim düzenli kilo tüylenme sorunum yok bu durumu yaşayan var mı gebe kalmak için neler yaptınız?

Pocs var 1 kimyasal 1 düşük yaşadım 2 ay arka arkaya gebelik oldu her ay en fazla 10 gün gecikmem oluyor bu ay düşük yaptım diye 40-50 güne ancak adet olurum

Pocs var 1 kimyasal 1 düşük yaşadım 2 ay arka arkaya gebelik oldu her ay en fazla 10 gün gecikmem oluyor bu ay düşük yaptım diye 40-50 güne ancak adet olurum
Bnde hsg çekildiğim ay gebe kaldım fakat kimyasala döndü genelde 28-30 arası adet oluyorum fakat gebe kalamıyorum

Bnde hsg çekildiğim ay gebe kaldım fakat kimyasala döndü genelde 28-30 arası adet oluyorum fakat gebe kalamıyorum
Birde bende hsg çektirdim ve kimyasal ve düşük sonrası rahim yeniden temizleniyor ben 1 sene de 3 defa rahmim temizlendi və sunuda unutma hiç kimyasal gebelik de dahil bir gebelik gecirmen doğal yollarla gebe kalabildiğine işaret ediyor

Evet doktorumda kalabiliyorsun demekki asla ümitsiz olma dedi çok cana yakın bi insan ama 2 sene oldu ve yaş 30 günden güne umudum kırılıyor

Bende 4 yıllık evliyim 2 düşük bı kimyasal geçirdim ve yeni pcos olduğumu öğrendim adetlerim düzenli tüylenme sorunu yok amh 5.26 çıktı testosteron 0.633 çıktı ama lh FSH ve TSH hiç bir sorun yok çok şaşırdım çok doktora gittim ve hiç biri bunu söylememişti

Bnmde fsh 5 lh 8 çıktı normal mi değil mi onu da net bişey söylemedi doktorum bu ay femera başlayıp tekrar bakılacağız

Benim Lh 3.92 fsh 7.2 Amh 7.07
Pcoyum düzenli adet görüyorum letuya başladık yumurta takibi yapıyoruz gelişim olursa ona göre çatlatma iğnesi vuracak doktor

Bende 2 yıl 2 aylık evliyim 2 yıl önce bir kimyasal gebelik yaşadım üstünden 8-9 ay gibi bir süre geçti doktora gittim doktorum ultrason görüntüsünde pco olduğunu söyledi hormonlarım normal çıktı ama hala hamile kalamadım. Adet döngüm değişiyor 30/50 arası. Yumurtlama da görüyorum çatlamada görüyorum değerlendiriyoruz ama daha gebelik olmadı maalesef 17 yaşımdan beri adet düzensizliği konusunda birçok doktora gittim pco teşhisi konmadı. Belki bu teşhisten 2/3 ay önce gittiğim doktor bile usgde bakıp kistin bile yok demişti. Ama pco sonradan oluşan bişi değilmiş çünkü kadınlar yumurtalıklarıyla doğarlar. Doktoruma sorduğumda buna yatkın olabileceğimi söylemişti. En kısa zamanda rabbim bize isteyen herkese bi evlat nasip etsin

Bnmde 2 yıldır ilkkez söylendi rahim filmi çekildim kanallar açık dediğin gibi kistim yok enfeksiyon yok bi kimyasal geçirdim bnde 8 ay oldu eşimdede bi sorun yok nasip ne zamansa onu bekliyoruz

Benim Lh 3.92 fsh 7.2 Amh 7.07
Pcoyum düzenli adet görüyorum letuya başladık yumurta takibi yapıyoruz gelişim olursa ona göre çatlatma iğnesi vuracak doktor
Letu klomen femera tarzı bir ilaç mı onu hiç duymadım femera başlayacağız biz bu ay

Bende de pcos görünümü var canım, ama görüntü dışında başka herhangi bir problem yaşamadım. Ne kıllanma, ne adet görememe. Ben kontrol amaçlı kadın doğuma gittiğimde adet döngün düzenliyse gerisini kafana takma sıkıntı olmaz demişti. Gerçektende öyle oldu. 3. Deneme de Hamile kaldım. Her gün keçiboynuzu pekmezi yedim ama çocuk istediğmiz süreçte faydası oldu mu bilemem. İnşallah rabbim en kısa süre de senin de gönlün e göre verir

Ben varım. 28 günde bir adet gördüm.
Benim de sadece ultrasonda pcos görüntü vardı adetlerim düzenliydi.
Clife bitkisel karışım kullandım 28 güne düşürdüm döngülerimi.
Bir de tiroid rahatsızlığım vardı onun tedavisini gördüm. Tsh değerinize dikkat edin.
D vitamini çok önemli. Dahiliyeye gidip D vitamininize baktırın ben onun takviyesini kullandım. Pcos da ve yumurta gelişiminde çok önemli.
Kendiliğinden birçok kez yumurtam çatladı ama gebelik olmadı.
Femara tedavisi ile de hamile kaldım

bnmde yumurtlama oluyor ama gebelik hala olmadı bu ay adetle birlikte başlayacağım femera kullanmaya inşallah sonuç alırım çok bozuldu moralim Pcos hem zor hem kolay garip bir sendrom

bnmde yumurtlama oluyor ama gebelik hala olmadı bu ay adetle birlikte başlayacağım femera kullanmaya inşallah sonuç alırım çok bozuldu moralim Pcos hem zor hem kolay garip bir sendrom
Pcos olarak hamile kalmak daha kolay çünkü fazla yumurta ürettiğimiz için Pcos uz.
Şansımız yüksek yumurta üretiyoruz

Merhaba ben de aynı süreçten geçiyorum da şu anda. Acaba bu pcos tanısından ve düşüklerden sonra herhangi bir tedavi uygulanmadı mı? Ya da bu gebeliğinizde ilaç kullanıyor musunuz tedbir amaçlı?

Merhaba ben de aynı süreçten geçiyorum da şu anda. Acaba bu pcos tanısından ve düşüklerden sonra herhangi bir tedavi uygulanmadı mı? Ya da bu gebeliğinizde ilaç kullanıyor musunuz tedbir amaçlı?
Asilama yapilicakti ama ayalardir bı türlu denk gelemedik butun hereeyimmm hazirdi düşük ve kimyasal sonrası düşük yaptım düşük sornasi yine doğal yolla hamile kaldım bugün keseesinj gördüm 5 haftalik sadece folik asit kullanıyorum hamilelik incesi hep düşük kimyasal şuan ki gebelik hepsinde cm life kullandim

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bende de gebelik oluşuyor ancak ilerlemiyor bir türlü. İlk ikisi kimyasaldı üçüncüde kalbi durdu ve yaşayan çocuğum yok. Doktorlar hemen tüp bebeğe yönlendirme derdinde ancak alttaki problemi çözmeden ne bileyim ne fark edecek ki. Şu an araştırma dönemindeyim sonuçlarını bekliyorum testlerin bakalım zaman ne gösterecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…