- Emoji Skoru
- 29
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi salcaliyumurta
-
Teşekkür ederim Önerdiğiniz bir marka var mı? Regl düzensizliğim olduğundan bat bilmiyorum. O yüzden ne zaman geç ne zaman erken tahmin etmesi zor benim içinMerhaba , idrarı fazla damlatmışsınız test dağılmış yarın sabah ilk idrarla yeniden yapar mısınız ayrıca kaset testler şuan doğru sonuç vermeyebilir hassasiyeti daha yüksek. erken gebelik testi deneyebilirsiniz
Predictor early güzel istersenizTeşekkür ederim Önerdiğiniz bir marka var mı? Regl düzensizliğim olduğundan bat bilmiyorum. O yüzden ne zaman geç ne zaman erken tahmin etmesi zor benim için
Teşekkür ediyorum yarın sabah alıp deneyeceğim. Umarım güzel haberlerle gelirimPredictor early güzel isterseniz
İnşallah canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinTeşekkür ediyorum yarın sabah alıp deneyeceğim. Umarım güzel haberlerle gelirim
Bu işin içine girmeden bu kadar dertli olduğunu bilmiyordum. Dertli derken yanlış anlaşılmasın biraz osikolojik olarak zorlayıcı birşeymiş. Süreci takip etmek moral bozmamaya çalışmak. Yaşanılan ağrılar falan bilemiyorum… rabbim herkese kolaylıklar versinMerhaba, ben de bu ay Klomen kullandım, bir yumurtam oluşmuştu, bat 4 Kasım, test yapmadım henüz, adetim gecikirse yapmayı düşünüyorum, ama hiçbir belirti yok gibiumarım siz güzel haberi alırsınız.
awox yanıltmıyor ya da predictor earlyTeşekkür ederim Önerdiğiniz bir marka var mı? Regl düzensizliğim olduğundan bat bilmiyorum. O yüzden ne zaman geç ne zaman erken tahmin etmesi zor benim için
Yaptım böyle çıktı ne dersiniz heyecanlandımawox yanıltmıyor ya da predictor early
var gibi duruyor kan verin yarın hayırlı haberler alın inşallahYaptım böyle çıktı ne dersiniz heyecanlandım
Vericem inşallah teşekkür ediyorumvar gibi duruyor kan verin yarın hayırlı haberler alın inşallah
MERHABA KAN TESTİNİZ NE OLU ACABA VE SİZDE KİLO VAR MIYDIVericem inşallah teşekkür ediyorum
Kan testim negatif. Zaten kan vermeye gitmeden önce regl oldum. Muhtemelen kimyasal bir gebelik yaşadım. Şimdi tekrar klomene başladım süreci takip ediyorumMERHABA KAN TESTİNİZ NE OLU ACABA VE SİZDE KİLO VAR MIYDI